Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kaposváron hol vannak "sarki lányok" és menyiért mennek?
Figyelt kérdés
2012. dec. 24. 23:01
2/8 anonim válasza:
Bocsi, hogy lányként mondom, de az állomás, és a színház közötti parkban vannak az esti órákban. Jó egészséget hozzájuk!
3/8 A kérdező kommentje:
Miért mondod hogy jó egézséget hozzá?
2012. dec. 24. 23:42
4/8 anonim válasza:
Gondolom azért mondta, mert nyilván rendkívül príma, igényes, márkás lányokról van szó. :D
5/8 A kérdező kommentje:
És amúgy máshol nincsenek olyan délután körül?
2012. dec. 25. 07:28
6/8 anonim válasza:
Azért mondtam, hogy jó egészséget hozzá, mert láttam Őket!
És sajnáltam is Őket! És Téged is sajnállak, hogy erre kell vetemedned.De a hormonok dolgoznak, mit tehet az ember?
Hogy Mit? Talán udvarolnod kellene nekünk. Tudod az olyan jó érzés, és a fiúknak is jó érzés lehet. A múltkor az egyik srác, ahogy fogta a kezem, és szépeket mondott, majd szét remegte magát. Olyan édes volt. Neki is egy élmény lehetett! Ott a színház előtti téren ez kimarad, pedig ez az igazi előjáték.
Azért vigyázz magadra.
7/8 A kérdező kommentje:
Azért vetemedek ilyenre mert ismerkedésben és udvarlásban elég béna vagyok és álandóan azt mondják hogy nincs bennem ugymond kezdeményezési bátorság. Úgyhogy jobb már nem jutott az eszembe.
2012. dec. 25. 10:33
8/8 anonim válasza:
A neten érdemesebb keresgetni,ha már ezt szeretnéd,én is kaposvári vagyok,próbáltam is,de én diáklányt kerestem,és nem csak egy alkalomra ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!