Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről szólnak t mills dalszövegei? Mert mindenki azt mondja, hogy jópasi, de undorító dalszövegei vannak? Igaz ez? Én nem tudok angolul
Hú kedves első válaszoló, nagyon jó vagy, te is érted aztán ennek az oldalnak a lényegét! Grat!
Egyébként igen, nagyon jó pasi, és igen vannak "undorító" dalszövegei ha úgy vesszük.. elég sok szövege szól arról, hogy egy csaj egyszerre nem elég, mindenkit meg kell **ni, szívjunk füvet és rúgjunk be és fektessünk meg minden kislányt. Ha engem kérdezel egyébként ez nem undorító, ez ennek a világnak a része, de megértem hogy valaki annak találja hiszen sok embert taszít az ilyesmi.
tulajdonkeppen ha visszanezed a regebbi szamait tenyleg vannak amik olyanok.
viszont rengetek olyan szama is van aminek ki..szottul jo a szovege es tenyleg van ertelme,jelent is valamit. szoval ez inkabb megoszlo.
de te hallottal olyan rapperrol aki ne enekelt volna sz.xrol,piarol meg csajokrol? mert olyan nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!