Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Őszinte szerelem vagy beteges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszinte szerelem vagy beteges vonzalom?

Figyelt kérdés

Pár hónapja vagyok együtt a barátommal.. elég furcsán viselkedik.Ha nem találkozunk egy napig egyből hisztizik,folyton irja sms-be,facebook-on, hogy mennyire hiányzom neki,az anyukája szerint olyankor amikor nem találkozunk életkedve sincs.. egésznap a gép előtt ül,alig eszik.. ha szóba kerül a szakítás vagy, hogy elveszíthet egyből sír és ha engem sírni látt akkor is. :(

egyébként én vagyok az első barátnője.

15/L

2012. dec. 24. 18:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Jézusom... ez szerintem már beteges.
2012. dec. 24. 18:41
 2/12 anonim ***** válasza:
kisláááány xd
2012. dec. 24. 18:42
 3/12 anonim ***** válasza:
kicsit beteges....olyan lettél neki mint a drog....de lehet féltékeny és attól fél mással vagy....fura....kissé tényleg beteg
2012. dec. 24. 18:46
 4/12 anonim ***** válasza:
Beteges, még sok bajod lesz vele
2012. dec. 24. 19:00
 5/12 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy voltam 26 éve,betegesen szerettem az akkor szintén 15 éves Barátnőmet,és ez baj volt(én 17 voltam).Mintha magamról olvasnék,amit írsz.És mit ad az élet,14 hónapja már felnőttként összejöttünk,és most is ugyanaz van nálam.Sajnos betegesen ragaszkodom hozzá,és én is tudom,hogy ez nem jó így.De csak Nála van ez,más nőnél nem volt.Nekem is Ő volt 1986-ban az első,egymás szüzességét vettük el,Ő adott szeretetet először.A Te párodnak milyen volt a gyerekkora,valahol még most is gyerek,gyanítom,hogy eddig minden sz.r volt neki,és Te adod az első igazi szeretetet neki.Én azt mondom,legyél vele türelmes,lehet lehiggad.Ha nem akkor tényleg nem valami jó dolog ez,mert ki fog készíteni a sírásaival.Én felnőttként is sokszor ilyen vagyok,nagyon nagyon rossz tud lenni.Vagy ha szereted,küldd el pszichiáterhez,szerelemfüggés,meg függ a Te személyedtől.Hátha van megoldás.
2012. dec. 24. 19:19
 6/12 anonim ***** válasza:

5 vagyok megint.Amúgy szerintem őszinte szerelem:))

43 F

2012. dec. 24. 19:24
 7/12 anonim ***** válasza:
mond meg neki hogy pár ismerősöd azért hagyta el a paliát mert így viselkedett, férfiatlanul. Szal szedje össze magát és boldogan élhetünk örökké. mond ezt
2012. dec. 24. 19:41
 8/12 anonim ***** válasza:

Ez azért durva. Én is őszintén szeretem és egyben betegesen is a barátomat. A sztorim hasonló az utolsó válaszolóéhoz. 15 éves voltam amikor megismertem a barátomat ő 16 volt. Két évig voltunk igazából mi szexkapcsolatban. Sose mutattam ki az érzelmeimet azért. És most felnőttként most vagyok 26 éves megint vele vagyok 8 hónapja most már komolyabb kapcsolatban. Ugyanúgy szeretem őszintén és betegesen.

26/L

2012. dec. 24. 19:41
 9/12 anonim ***** válasza:
Kicsit beteges, de látszik is, hogy szeret téged!
2012. dec. 24. 20:07
 10/12 anonim ***** válasza:

énis ilyen helyzetben vagyok, tényezők stimmelnek. 15, pár hónap. igazából én vagyok az első őszinte szerelme.

ő igazából bevallotta h belém van betegesedve, de azért hisztiket soha nem csinál. ő inkább az őszinte szeretetével mutatja ki, és pár fura kijelentésével, amik tényleg betegek. de ezt inkább a személyére fogom.

egy idő tényleg idegesítő lehet az biztos. de ha megbeszélnéd vele a dolgokat esetleg gondolkodhat rajta.

15/L

2012. dec. 24. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!