Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszinte szerelem vagy beteges vonzalom?
Pár hónapja vagyok együtt a barátommal.. elég furcsán viselkedik.Ha nem találkozunk egy napig egyből hisztizik,folyton irja sms-be,facebook-on, hogy mennyire hiányzom neki,az anyukája szerint olyankor amikor nem találkozunk életkedve sincs.. egésznap a gép előtt ül,alig eszik.. ha szóba kerül a szakítás vagy, hogy elveszíthet egyből sír és ha engem sírni látt akkor is. :(
egyébként én vagyok az első barátnője.
15/L
5 vagyok megint.Amúgy szerintem őszinte szerelem:))
43 F
Ez azért durva. Én is őszintén szeretem és egyben betegesen is a barátomat. A sztorim hasonló az utolsó válaszolóéhoz. 15 éves voltam amikor megismertem a barátomat ő 16 volt. Két évig voltunk igazából mi szexkapcsolatban. Sose mutattam ki az érzelmeimet azért. És most felnőttként most vagyok 26 éves megint vele vagyok 8 hónapja most már komolyabb kapcsolatban. Ugyanúgy szeretem őszintén és betegesen.
26/L
énis ilyen helyzetben vagyok, tényezők stimmelnek. 15, pár hónap. igazából én vagyok az első őszinte szerelme.
ő igazából bevallotta h belém van betegesedve, de azért hisztiket soha nem csinál. ő inkább az őszinte szeretetével mutatja ki, és pár fura kijelentésével, amik tényleg betegek. de ezt inkább a személyére fogom.
egy idő tényleg idegesítő lehet az biztos. de ha megbeszélnéd vele a dolgokat esetleg gondolkodhat rajta.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!