Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan verjek ki valakit a fejemből, akit nagyon-nagyon szeretek, de nem lehetünk egymásé?
Akkor meg miért kérdezed meg,hogy hogy verd ki a fejedből?
Na mindegy...
:O nagyon hasonló a helyzetünk...:O
nekem is ez a helyzet, hogy másik országban él...:'(
és én se akarok mást, csak Őt.(L)
engem csak az tud nyugtatni, hogy ha idősebb leszek, akkor oda fogok menni tanulni(persze, csak ha összejön) és ott legalább együtt élhetünk...
szurkolok, hogy neked is sikerüljön!:)
az első voltam..
Latom jo sokan ugyan ebben a helyzetben vagyunk,es szenvedunk..,a valaszt en sem kaptam meg..es en 2 eve szenvedeke ezert.
Nekem volt mas pasim idokozben es megsem tudtam feledni..
Lehet egymás után vágytok???
Na ez kemény lesz:Ha annyira kell akkor menj utána!
Ha nem,akkor állj a sarkadra és élj.
Ő is annyira odavan mint te,vagy csak bebeszéled magadnak?
Ezek fontos dolgok,szerintem egy kapcsolaton belül mindenki túl komplikálja a dolgokat.Nem szeretnék senkit megbántani,ilyenkor nem tudsz józanul gondolkodni,mert nem akarod az igazságot tudni mert fáj.Picit zavaros lett,de gondold végig mire vágysz és az tényleg reális-e a valóság talaján.
hát énis ugyanebben a helyzetben voltam mint most te és az segített h eljárogattam bulikba meg sok társasági helyre ahol sok jó pasit láttam..(nem tom h te fiú vagy-e v lány)és így elterlődtek róla a gondolataim
lécci válaszoljatok az én kérdésemre:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!