Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek neki? :O Ő nem mondja meg, hogy mit vegyek, és a motorokon kívül más nemérdekli.
Figyelt kérdés
A barátomnak most lesz a névnapja. Nemtudom, hogy mit vegyek neki. A motorokon kívűl más nem érdekli. Eddig bármit vettem, neki sosem tetszett.17 éves és 10 hónapja vagyunk együtt. Légyszives segítsetek és adjatok tippeket :)2009. aug. 24. 10:29
2/9 anonim válasza:
Ha van már motorja, akkor valami motoros cuccot. Ha nincs még, akkor is vehetsz motoros cuccot, mondjuk egy kesztyűt és később majd tudja használni. Vagy valami motor makettet, olyan asztali órát, ami egy motort ábrázol.
3/9 anonim válasza:
Vannak motoros újságok, esetleg, oylat vagy motoros egérpad ha szeret számítógépezni, vagy könyvesboltokban is kaphatók szép könyvek motorokról, autókról.
4/9 anonim válasza:
"Motoros zsebóra bőrtokban" én ennek nagyon örülnék :$
5/9 A kérdező kommentje:
Persze én is gondoltam ilyenekre, de neki már szinte mindene motoros, így nemnagyon tudok motoros dolgokat sem venni :S
2009. aug. 24. 11:48
6/9 anonim válasza:
énis motoros vagyok és sztem nem motoros dologra vágyik a "koléga"! vegyél neki nyaklánc, karkötő, vagy egy mozgalmas éjszaka (olyan nemmindennapi)persze azt nem venni:D!sztem utóbbi jobb lenne:)énse szeretnék szülinapomra motoros dolgot kapni:D arra ott a motor azzal megeléxek! szal ne motorost ha javasolhatom!
7/9 anonim válasza:
Hát nem. Vegyél MAGADNAK motoros cuccot :)
Pl. nagy hatása lehet, ha veszel magadnak egy rendes motoros felsőt és az évfordulón egy szál semmiben felveszed magadra :) Érteni fogja, hogy te is motorozni szeretnél vele. Na, nekem ez lenne a legnagyobb ajándék :)
8/9 anonim válasza:
Mi az, hogy eddig bármit vettél neki sosem tetszett?!?
És még együtt vagytok?
9/9 anonim válasza:
Igen, igaza van az előttem szólónak. Ha nekem lenne barátnőm és venne valamit akkor is kimutatnám hogy tetszik ha nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!