Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Tetszem neki?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek tetszem neki...?
A kor különbség köztünk nem sok. De ő idősebb. ( Most ez nem lényeg )
Szóval én őt nem ismerem csak a suliból! Mivel nem egy osztályba járunk ezért még sohasem beszéltem vele! Csak a suliban látom minden nap... De Facebook-on ismerősök vagyunk!
Ezeket szokta csinálni:
- Mosolyog rám.
- Mindig engem néz.
- Amikor meglát a haverjának súg valamit.
- Amikor a közelben vagyok le sem veszi rólam a szemét.
- Amikor egy fiú barátommal vagyok ( Csak barát ) látszik rajta hogy féltékeny.
- Visszahúzódott gyerek látszik rajta hogy fél tőlem! :)
Én amikor nincs velem olyan szarul érzem magam hiányzik. Pedig..... igazából nem ismerem. És ez reménytelen. Kezdem feladni ezt az egészet úgysem jön össze! :(
És amikor volt a névnapja szeptemberben akkor írtam neki facebook-on és csak nekem nem írt vissza hogy köszi!
Fél mert tetszem neki!
Vagy..
Leszarja hogy írtam.
Már 4 hónapja tetszik és már járni szeretnék vele.... De nem szeretnék kezdeményezni majd ő! :)
Tudom!! De mindenki aki ismeri azt mondja ilyen beképzelt! De ez engem nem izgat én olyan visszahúzódottnak tartom de lehet nem az.... de szeretem :$ <3
És ezen nem változtat semmi a végsőkig küzdök de ha nem jön össze akkor nem de feledni nem fogom.
Köszi a választ elsőő! :)
Második köszcsii! :))
hát az elsőő biztos ( beszari)
De a második remélem nem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!