Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket mennyire zavar, ha egy lány több mint 50kg?
Figyelt kérdés
2012. dec. 23. 12:39
11/25 anonim válasza:
166cm vagyok 53kg-mmal /nő/
de ennek egy kis töredéke izom. Mert mint sokan nem veszik számításba hogy a súlyhoz hozzájárul az izomtömeg is ami sokat nyom.
Egy jól kigyúrt férfi kb 170cm-el akár több mint 100kg is lehet...
12/25 anonim válasza:
Miért zavarna? Persze neked 14 évesen ez nagy gondot jelent a 38 kg-os lányok körében! A keresztfiam most 9 kg 4 hónaposan, hamarosan lekerüli a környezetedben lévő sokkal idősebb lányok súlyát :)
13/25 A kérdező kommentje:
Jó lehet,hogy betegnek tartasz,de elgondolkodok az ilyeneken a többi nagyon vékony lány láttán...Nem nagyon akarok változni,csak a válaszok érdekeltek.
2012. dec. 23. 12:47
14/25 A kérdező kommentje:
Nem 14 éves vagyok..:)
2012. dec. 23. 12:47
15/25 fünof válasza:
attól is függ kinek milyen vastag a csontozata. ne a mérleget nézd hanem a vonalaidat.
16/25 anonim válasza:
Jegyezzétek már meg:nem a súly a lényeg,hanem hogy izom vagy háj adja!
17/25 anonim válasza:
Inkább az zavar, ha kevesebb! A nőket szeretem, nem a női csontvázakat!
18/25 anonim válasza:
OMG, egyvalaki aki tudja a helyest (16/17), még mindig rohadtul nem a súly a lényeg, már csak azért sem, mert nincs ráírva senkire, hogy ki hány kiló. Nektek is sokkal könnyebb lenne, ha leszoknátok végre erről.
19/25 anonim válasza:
Ja, és a csontozat max 2-3 kilót nyom a latba, nem többet. Erre nem lehet hivatkozni.
20/25 anonim válasza:
igen ez sok dologtól függ! például a csontozattól mint írták..én például 165 cm körül vagyok és 45 kg...és nem, nem úgy nézek ki mint egy anorexiás legalábbis a fiúknak nagyon is bejön akárcsak az egyik barátnőm aki kb velem egy magas és 55 kg..és ha ránk nézel nem mondanád meg hogy 10 kg van köztünk szóval..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!