Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek is szokott privátot küldözgetni egy 29 éves pesti férfi ezen az oldalon?
Figyelt kérdés
2012. dec. 22. 19:13
11/18 anonim válasza:
De ez az oldal nem társkereső.
12/18 A kérdező kommentje:
Ez az oldal nem ismerkedés céljából üzemel, hanem hogy az emberek névtelenül kérdéseket tehessenek fel és aki tud, az segítsen nekik, adjon tanácsot. Azért kíváncsi lennék, hány kérdésre tudtál olyan választ írni, ami nem arról szól, hogy ismerkedni akarsz. Ha csak azért jársz fel ide, hogy leveleket küldözgess, akkor inkább regisztrálj egy társkeresőre.
2012. dec. 22. 19:53
13/18 anonim válasza:
Nem is írok ki erre irányuló kérdést! Ezért használom a privátot, de mivel legtöbb esetben nem látom, h akinek írok, írtam e már előtte, így sajna, lehet hogy úgy tűnik, zaklatlak! Ezért bocsánatot kérek, és ha valóban zavar, tényleg használjátok a tőle nem fogadok több üzenetet gombot. Probléma részetekről letudva, én meg majd szenvedek magamban, h mért nem válaszol soha senki!
29 F
14/18 anonim válasza:
A társkeresőkön sem kapok választ! Hidd el! Fent vagyok 4 helyen is! Tök felesleges, ott meg szerintem azért van a legtöbb lány, mert a való életben is csak válogat, mindig jobbra vár, és neten ez még könnyebb, még több a jelentkező. Ebben a "tengerben" meg elveszek. Itt legalább nagyon néha visszaír valaki... nagyon néha, és persze azokból sem lett még semmi...
15/18 anonim válasza:
De ide nem ezért járnak az emberek, érted? Ne csodálkozz, ha idegesíti őket.
A legtöbbje kapcsolatban van és azért ide jár, hogy itt ne találják be ilyenekkel.
16/18 anonim válasza:
vannak akik írogatnak hiába mondom h nem.
Akitől meg esetleg ugymond szívesen fogadnék ismerkedős levelet attól nem kaptam még soha :)
17/18 A kérdező kommentje:
Nem csak interneten keresztül lehet ismerkedni ám. Sok lehetőség van, főleg Budapesten.
2012. dec. 22. 20:00
18/18 anonim válasza:
Mindegy, nem értitek mi a probléma... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!