Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 18-éves fiatal lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 18-éves fiatal lánynak tudtok ajánlai olyan szorakozó helyet ahová ázsiai fiúk is járnak?

Figyelt kérdés

Hol láttatok többet ?

Mit tapasztaltatok ők is felmerik szedni a magyar szép lányokat?

Vagy ők oda nem csajozni járnak?

Szerintetek egy helyes ázsiai fiúnak bejön egy olyan külsejű lány mint én?

magamról : Nőies test alkat , 168-9cm , Hosszú szőke haj , baba arc.

(Budapesti vagyok )

Szoval a szorakozó hely is lehetőleg bp-en legyen :)

Köszönöm a normális válaszokat.

2012. dec. 22. 18:04
 1/4 A kérdező kommentje:

Ki ? :D

Most tettem fel elsőnek a kérdést :'D

2012. dec. 22. 18:11
 2/4 anonim ***** válasza:

tegnap is feltetted.

De pesten van sok ázsiai, könnyű lenne fogni egyet.

Vagy menj Ázsiába, ott garantáltan lesz ázsiai pasid :)

Egyébként a fehér ember egzotikumabb hiszen kevesebb van belőle, mint ázsiaiból... Európa lakossága kisebb, mint Kínáé.

2012. dec. 22. 18:14
 3/4 anonim ***** válasza:
peaches&cream
2012. dec. 22. 22:32
 4/4 anonim ***** válasza:

az előbb válaszoltam normálisan egy ázsiaiakkal kapcsolatos kérdésre ( http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__37784.. ), szóval most egy picit máshogy fogok:

nagyon nem mindegy, hogy milyen fiút szeretnél magad mellé. pl. megesik, hogy páran a bevándorló ázsiaiakat alacsony értelmiségűként bélyegzik meg, pedig megvan a saját eszük. olyannak képzelem el ezt, mint mondjuk a vidéki fiúkat az egyetemen. nagyon jó fejek és rendesek. sőt van aki egész jóképű (én fiú vagyok, szóval csak fiú szemmel), de azért viccesen viselkednek, mikor meglátják a bazira nagy kivetítőt az előadókban, meg van is egy akcentusuk.

a másik fajta olyan mint én. ázsiai vagyok, de itt születtem. nem néztek még rám furcsán, mert akcentusom lenne (mert hát nincsen), de 'lapos' a képem. ez a mi ismertető jelünk. ja, meg jók vagyunk matekból.

a második fajtát keresd a bme közelében, nem járnak bulikba, helyette otthon ülnek és egyenleteket oldanak. néha programoznak és a kettő között letolnak egy számítógépes játékot.

(NEM)

viszont az egyetemi bulikba szoktak eljárni. vagy csak szimplán inni/enni járnak el. én pl. a kocsmázást preferálom. de van olyan aki otthon iszik (persze nem ám magában).

az első fajta pedig szinte bárhol előfordul. (nem mintha a második ne fordulna elő bárhol, de leginkább mégis egyetemi orientáltságúak.)

a kinézeteddel kapcsolatosan:

ez annyira semmitmondó, láttam már 168 cm-es kegyetlen kövérnek tűnő lányt 60 kilóval, de volt akin egész vonzó volt az eloszlás.

a baba arc szintén olyan semmilyen. de lehet, hogy a szemöldököd olyan furcsán van tetoválva, hogy rád se nézne senki, de lehet, hogy egy srácot pont ez a furcsa tetovált szemöldök fog majd meg.

ilyenek miatt ne aggódj. látni fogod az arcán, ha érdekled.

az ázsiaiak is járnak csajozni, igen, ha éppen nincs barátnőjük és igen, fel merik szedni a lányokat. és ami jó hír, hogy egész jól szokták a szülők pénzelni őket. persze van kivétel. pl. én.

most viszont engedd meg, hogy én kérdezzek. téged mi vonz az ázsiai fiúkban? én pl. biztosan nem járnék olyan lánnyal aki kifejezetten ázsiai fiúkat keres. de annyira, hogy a 'gyakorikérdések'-en ki is írja.

2012. dec. 24. 02:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!