Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítség! Nemtudom biszex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Nemtudom biszex vagyok e?

Figyelt kérdés
Egy ideje konkrétan egy éve felmerült bennem, hogy biszexuális vagyok.14 éves fiú vagyok, van aki azt mondja ezen át kell esni. Segítség mert nagyon tudniszeretném mi a helyzet.
2009. aug. 23. 22:40
 1/5 anonim ***** válasza:
17%
az vagy...De még nemkéső változni :D csak keress egy csajt:D
2009. aug. 23. 22:41
 2/5 A kérdező kommentje:
A biszex az nem hogy férfi is meg nő is? Akkor nem mindegy hogy szerzek egy csajt? Ha kapcsolatba lennék leszek, de meglátok egy helyes valakit akkor kapázsból a felgyorsult szívverés meg jajj de helyes meg stb..Hú kezdek kibontakozni..Nem nagyon kéne(ennyire)!
2009. aug. 23. 22:46
 3/5 anonim válasza:
Írtam egy privát üzenetet. Vegyél fel :-D
2009. aug. 23. 23:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm. És köszönöm a válaszokat. :)
2009. aug. 24. 11:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Ezt úgy írtad mintha jönne a világ vége

Én is tom magamről mégsem dőlt össze a világ :-)

2013. máj. 8. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!