Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egy édes fiút szeretnék barátomnak, nem egy macsót, ez nagy baj? 16/L
Figyelt kérdés
Én csak egy édes, megzabálnivaló fiú mellett tudnám elképzelni magamat, persze ne úgy nézzen ki, mint egy lány, de legyen nagyon kedves, cukiii. :) Furcsák az igényeim?
16/L
2012. dec. 21. 22:33
2/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem. A legtöbb fiúnak szerintem pont ilyen lány kell:)
3/13 anonim válasza:
Engem folyton cukinak meg aranyosnak neveznek a lányok, pedig szerintem ronda vagyok, de az jobban zavar, hogy nem vagyok magas és nagy súlyú gyerek.
Elég fura az ízlésed, bár szerintem te magas fiúra vágysz, úgy gondolom.
4/13 anonim válasza:
Hát ilyenből nagyon sok van csak a lányok az ilyeneket kondázzák nyomorékozzák meg gúnyolják ki a kinézete miatt amiről nem tehet :S
5/13 anonim válasza:
magyarul pasit akarsz magad mellé,de az erotikus része kilőve,mert még éretlennek tartod magad?
akkor jah.
elég furcsák az igényeid,kb 13 éves szintű.
6/13 anonim válasza:
szomorú vok valszeg egy hasonló lányt veszítek most el mint te mert azt modnta hogy egy évig nem akar pasit de olyan mintha engem akarna csak, Avril Lavigne-t hallgatok már fél órája, áh nehogy kicsessz egy ilyen sráccal, jó hogy ilyen vagy :(
7/13 anonim válasza:
Sok lánynak az ilyen srácok jönnek be már, nincs ezzel baj. Nekem is jobban tetszenek a macsóknál. Sőt, szex terén is jobban fel tudok izgulni egy "cukira", fura, vagy sem. De még a barátnőim többsége is, pedig nem kis nyafka lányok vagyunk. Még az a barátnőm is meglepődött magán, aki tudatosan mindig a macsókat kereste, a nagy kigyúrt, magas srácokat, mert jött egy "cuki" fiú (magas sem volt!!!) és ahogy nézegette, akaratlanul benedvesedett rá. :DD Alig tudta feldolgozni magában. :D Mondta is, hogy a "macsó" volt barátjának legalább tíz percbe telt, míg kemény előjátékkal be tudta nedvesíteni:P
8/13 anonim válasza:
Furcsák! Normális esetben előbb kellene meglátnod valakit, pl. a szomszéd Pistike egyik haverját és ő iránta fellángolni, amikor egymásra néztek hosszasan! Nem pedig olyan ostobának lenni mint a nők 95%-a, hogy már előre ilyen legyen meg olyan legyen, és ha nagyjából stimmel bár egy bunkó állat, azért jársz vele, aztán meg félsz otthagyni mert mi van ha megver...
9/13 anonim válasza:
Azért enyhe túlzás a nők 95%-a, utolsó. És azt is vedd számításba, hogy ezt várták a nőktől! Ne tudd meg, mit kap egy csaj, ha például nem elég izmos/magas/határozott/biztos egzisztenciájú a "kiszemeltje". És nem feltétlen a barátnőktől, hanem a környezetétől! Meg kell felelni az évszázados normáknak, még mindig, mert a szomszéd néni, meg a nagynéni beszól, hogy "te jobbat érdemelsz, miért vagy azzal a kis csóró, alacsony idétlenséggel, amikor az a másik olyan fess férfi..." Én azt látom, hogy sok nő kifelé akar megfelelni, mutatni valamit, mert nagyon félnek ettől. A férfi meg persze érzi ezt és nyugodtan "bunkó", mert tudja, hogy a csaj félelmében úgyis ragaszkodni fog hozzá, és a komoly kapcsolathoz, mert egyébként a társadalom nem nézi semmibe.
10/13 anonim válasza:
Valaki a környezete normáinak fele meg, valaki meg boldog. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!