Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én egy édes fiút szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én egy édes fiút szeretnék barátomnak, nem egy macsót, ez nagy baj? 16/L

Figyelt kérdés

Én csak egy édes, megzabálnivaló fiú mellett tudnám elképzelni magamat, persze ne úgy nézzen ki, mint egy lány, de legyen nagyon kedves, cukiii. :) Furcsák az igényeim?

16/L

2012. dec. 21. 22:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Írhatnál :)
2012. dec. 21. 22:34
 2/13 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem. A legtöbb fiúnak szerintem pont ilyen lány kell:)
2012. dec. 21. 22:34
 3/13 anonim ***** válasza:

Engem folyton cukinak meg aranyosnak neveznek a lányok, pedig szerintem ronda vagyok, de az jobban zavar, hogy nem vagyok magas és nagy súlyú gyerek.

Elég fura az ízlésed, bár szerintem te magas fiúra vágysz, úgy gondolom.

2012. dec. 21. 22:41
 4/13 anonim ***** válasza:
Hát ilyenből nagyon sok van csak a lányok az ilyeneket kondázzák nyomorékozzák meg gúnyolják ki a kinézete miatt amiről nem tehet :S
2012. dec. 21. 22:46
 5/13 anonim ***** válasza:

magyarul pasit akarsz magad mellé,de az erotikus része kilőve,mert még éretlennek tartod magad?

akkor jah.

elég furcsák az igényeid,kb 13 éves szintű.

2012. dec. 21. 22:52
 6/13 anonim ***** válasza:
szomorú vok valszeg egy hasonló lányt veszítek most el mint te mert azt modnta hogy egy évig nem akar pasit de olyan mintha engem akarna csak, Avril Lavigne-t hallgatok már fél órája, áh nehogy kicsessz egy ilyen sráccal, jó hogy ilyen vagy :(
2012. dec. 21. 23:17
 7/13 anonim ***** válasza:
Sok lánynak az ilyen srácok jönnek be már, nincs ezzel baj. Nekem is jobban tetszenek a macsóknál. Sőt, szex terén is jobban fel tudok izgulni egy "cukira", fura, vagy sem. De még a barátnőim többsége is, pedig nem kis nyafka lányok vagyunk. Még az a barátnőm is meglepődött magán, aki tudatosan mindig a macsókat kereste, a nagy kigyúrt, magas srácokat, mert jött egy "cuki" fiú (magas sem volt!!!) és ahogy nézegette, akaratlanul benedvesedett rá. :DD Alig tudta feldolgozni magában. :D Mondta is, hogy a "macsó" volt barátjának legalább tíz percbe telt, míg kemény előjátékkal be tudta nedvesíteni:P
2012. dec. 21. 23:57
 8/13 anonim ***** válasza:
Furcsák! Normális esetben előbb kellene meglátnod valakit, pl. a szomszéd Pistike egyik haverját és ő iránta fellángolni, amikor egymásra néztek hosszasan! Nem pedig olyan ostobának lenni mint a nők 95%-a, hogy már előre ilyen legyen meg olyan legyen, és ha nagyjából stimmel bár egy bunkó állat, azért jársz vele, aztán meg félsz otthagyni mert mi van ha megver...
2012. dec. 22. 00:28
 9/13 anonim ***** válasza:
Azért enyhe túlzás a nők 95%-a, utolsó. És azt is vedd számításba, hogy ezt várták a nőktől! Ne tudd meg, mit kap egy csaj, ha például nem elég izmos/magas/határozott/biztos egzisztenciájú a "kiszemeltje". És nem feltétlen a barátnőktől, hanem a környezetétől! Meg kell felelni az évszázados normáknak, még mindig, mert a szomszéd néni, meg a nagynéni beszól, hogy "te jobbat érdemelsz, miért vagy azzal a kis csóró, alacsony idétlenséggel, amikor az a másik olyan fess férfi..." Én azt látom, hogy sok nő kifelé akar megfelelni, mutatni valamit, mert nagyon félnek ettől. A férfi meg persze érzi ezt és nyugodtan "bunkó", mert tudja, hogy a csaj félelmében úgyis ragaszkodni fog hozzá, és a komoly kapcsolathoz, mert egyébként a társadalom nem nézi semmibe.
2012. dec. 22. 01:05
 10/13 anonim ***** válasza:
Valaki a környezete normáinak fele meg, valaki meg boldog. Ennyi.
2012. dec. 22. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!