Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti lent borotváljátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti lent borotváljátok vagy úgy vagytok vele, hogy jobb a természetesség? Kort írjatok

Figyelt kérdés
Hülye hozzá szólások nem kellenek
2012. dec. 21. 21:12
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Én meg természetesen hagyom. Próbáltam borotváltan is... pont akkorra borotváltam le, amikor először együtt voltunk a párommal ténylegesen, mert féltem, mit fog szólni, főleg, hogy előtte már benyúlt a bugyimba, és vicceskedve mondta, hogy jé, nem borotválom, erre teljesen megijedtem, hogy neki ez nem jön be. Kiderült utána, hogy neki jobban tetszik a természetes. Nekem a csupasszal sem lenne bajom, látom az előnyét, de hátránya is volt (nemcsak az, hogy a páromnak mi tetszik jobban, hanem az is, hogy folyton begyulladt, kipattogzott, a borosta szúrt...). Hát, ízlések és pofonok. Azt meg hülyeség kijelenteni, hogy mkinek a csupasz jön be, vagy hogy a fiatalok gusztustalannak találják, mert ízlés kérdése.

Egyébként bikinivonal szedve van nyárra.

2012. dec. 22. 12:44
 22/24 anonim ***** válasza:
Ja, és 23/l
2012. dec. 22. 12:45
 23/24 anonim ***** válasza:

Borotválom.

27L

2012. dec. 22. 18:10
 24/24 ivilicious ***** válasza:
régen teljesen,de barátomnak a fazon jön be,szóval most olyan :)
2013. márc. 18. 10:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!