Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki felvilágosítana erről a peteérés dologról?
Sziasztok! Megköszönném ha valaki érthetően leírná és segítene nekem. Igazából a kérdésem annyi lenne, hogy menstruáció alatt nem lehet teherbe esni? Amikor peteérése van a Nőnek akkor 100% hogy állapotos lesz? Meddig tart ez az időszak?
Köszönöm a segítséget
Hát, ez egy olyan dolog,amire én is őszintén kíváncsi vagyok :)
Van orvosi magyarázata, ugye ez a ciklus, amiről meséltem, ez tankönyvi a nők java részére igaz is,de vannak ismeretlen okból eltérő esetek.
Valamint ami viszont elfogadhatóbb számomra is (mert én elég sok véletlen teherbe esést mesének tartok), hogy a spermiumok elég sokáig kihúzzák és várakoznak a megérő petesejtre. Extrém esetben 1 hetet is láttam. Valamint peteérés után is teherbe lehet esni közvetlenül, az a pete sem tűnik el azonnal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!