Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Mit gondoltok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mit gondoltok egy olyan pasiról, aki minden szabadidejében játszik a számítógépen, netezik, vagy tévézik?

Figyelt kérdés
Magyarul elcseszi az idejét. Nem csak az a gond, hogy nem tudok emiatt semmit se mondani a lányoknak (max a játékról azt meg már én is unom), hanem, hogy ez az életstílus egy lány mellett talán megváltozna.Hajlamos vagyok az unatkozásra, annak ellenére, hogy utálom már ezt az állapotot. Tipikus jófiú, semmit tevő, megalkuvó, gyáva.Másik kérdés: hogy változhatnék meg? 18f
2012. dec. 21. 19:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek ez a menő. Ne általánosíts. Mint írtam az én párom is ilyen visszahúzódó volt, én sem vagyok a társaság középpontja, de nagyon könnyen kezdek másokkal beszélgetni. HA találsz magad mellé egy nyitott lányt, akkor egymást fogjátok formálni. Az én párom is tényleg sokat változott az elmúlt évek alatt amióta együtt vagyunk. Én most is ugyanúgy őt választanám, mert megbízhatok benne és őszinte. A nagydumás középponti srácok vetítenek főleg szerintem...
2012. dec. 21. 19:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha lehet veled ettől még beszélgetni nem zavaró. Nem arra gondolok hogy "te legyél a kör közepén" csak ha valaki rád kíváncsi add önmagad.
2012. dec. 21. 19:38
 13/14 anonim ***** válasza:
8-as voltam. Annyit még, hogy akikkel játszik a párom, mind kapcsolatban élnek, van akik már házasok, esetleg gyerekük is van, mégis ez a kikapcsolódás. És igenis a inteligens emberek mindanyian, bármiről lehet velük beszélni.
2012. dec. 21. 19:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Ja igen,most jutott eszembe,hogy nem is annyira régebben,1 ,másfél éve még konzolom volt és akivel megcsináltattam,hogy vigye az írt játékokat is és vettem tőle írt lemezeket,ő egy akkora partiarc,hogy azt el se lehet mondani,már a jelenléte is szórakoztató és amikor nem dolgozik,akkor ő is játszik valamennyit,van hogy team(1 csapatban több ember)vagy multi,(amikor neten) nyomatja és neki is van felesége,gyerekei meg gyúr is szerintem,mert normális embernek ilyen munkától ilyen alkata nem lesz.Szóval nem , a kocka kultúra nem olyan,mint a filmekben,hogy egy pattanásos,kövér valaki a gép elött van egész nap, és semmihez se .És napfényt is csak tavaly látott és a nőkről is csak annyit tud,hogy állítólag pinájuk van.Úgyhogy le a tévhitekkel és általánosításokkal.
2012. dec. 21. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!