Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért panaszkodik itt sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért panaszkodik itt sok fiú, hogy csak a fiatalabb lányoknak jönnek be?

Figyelt kérdés
Miért nem örülnek inkább?
2012. dec. 21. 16:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Engem azért zavar,hogy csak 15 körüli kis csitriknek kellek.Mivel én nővel akarok kapcsolatot,nem lánnyal.(23 vagyok,mindjárt 24)
2012. dec. 21. 17:33
 12/16 anonim ***** válasza:
Ez meg a másik dolog, amit az előttem szóló említ. Mondjuk 18 év alá menni már tényleg sok lenne, 18 évtől azért már lehet találni érett gondolkodású nőket.
2012. dec. 21. 17:36
 13/16 A kérdező kommentje:
Én örülnék, ha azoknak tetszenék.
2012. dec. 21. 20:01
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát én is érintett vagyok a témában, mert 22 évesen gyakran tapadnak rám ilyen 12-14 év körüli lányok és hidd el ez nem dicsőség. Ráadásul nem is nyúlhatok hozzájuk, mert a törvény bünteti, na meg ugye én is egy érett, igazi nőre vágyom nem egy buta, éretlen, felszínes kislányra, akiről tudom, hogy csak azért akar engem, mert helyes arcom van, fiatalos, kisfiús külsőm és ezzel is menőzne a barátnői előtt csak. Sajnos a korombeli lányoknál meg az a mánia van,hogy ők nem jönnek össze egy olyan kisfiúval, mint amilyen én vagyok, gondolom nem tudnak vonzódni hozzám szexuálisan. Ez nálam genetika sajnos, nálunk alapból mindenki fiatalabbnak néz ki anyai ágon, na meg még az is fiatalít, hogy nem vagyunk magas emberek.
2012. dec. 21. 21:41
 15/16 anonim ***** válasza:
Akkor a te korosztályod 18-20 év lesz 2 év múlva. 4-5 év korkülönbség még nem vészes.
2012. dec. 21. 21:55
 16/16 anonim ***** válasza:
Én nem igazán értem ezt a mai helyzetet. Mindig is a fiatalabb fiúkkal kezdtem. (19 voltam, 17 volt a fiú )Hát én megtartom ezt a szokásomat. Sokkal jobb ez a felállás.
2012. dec. 21. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!