Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig van nyitva Debrecenben a Kálvin téri szex bolt?
Figyelt kérdés
2012. dec. 20. 16:39
1/7 anonim válasza:
Este 11 ha jól tudom, de nem biztos.
2/7 A kérdező kommentje:
köszi, én úgy emlékeztem, hogy este 5-ig, egy pár éve voltam és ott hagytam egy szatyrot és mire visszamentem már zárva volt ez kb 5-6 óra felé lehetett. Voltál ott mostanában? Újult egy kicsit? kb 6 éve voltam és hát rá fért már akkor is egy kis újítás. Tegnap voltam a plaza és csapó utcaiban, de nekem nem jött be. A csapón olyan büdös, dohos szag volt. A plaza-ban meg nem volt semmi amit akartam volna, mindenből egy-egy darab volt és nem volt túl bő választék.
2012. dec. 20. 16:49
4/7 anonim válasza:
ez idő alatt már vissza is értél volna :D
5/7 anonim válasza:
Már 2 éve New Yorkban élek, nem voltam Debrecenben jó ideje.
6/7 A kérdező kommentje:
nem vagyok debreceni, nem tudok csak úgy odaugrani, azért kérdeztem, mert ha nincs nyitva csak 5-6-ig, akkor már el sem indulunk
2012. dec. 20. 17:11
7/7 Ancsa :-D válasza:
Este 6-ig biztosan nyitva van,fél éve újították fel. A kínálat megújult,világos és jó a levegő :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!