Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy szerelmes vagyok egy olyan srácba, akit előben még sohasem láttam?
Már kb 3hónapja beszélünk facebookon, és én nagyon megkedveltem, sőt szerintem szerelmes vagyok belé, mindig alig vàrom, hogy beszéljünk végre. Viszont a találkozás sehogysem jön össze :( Írtam neki, hogy ezt így nem szeretném tovàbb folytatni és vagy találkozunk vagy töröljük egymást. (erre még nem válaszolt)
Félek, hogy nehéz lesz elfelejtenem őt, de létezik, hogy úgy legyek belé szerelmes, hogy csak képen láttam? Bár a belsője jobban megfogott...
De, közben válaszolt... :(
nagyon pocsékul érzem magam :(
Hogyne lehetne! Nálam pont így történt, négy hónap után találkoztunk, hat éve vagyunk együtt.
Nekünk az volt a szerencsénk, hogy nála épp így működött.
Inkább a róla kialakított álomképbe vagy szerelmes. Mivel kizárólag a szubjektív megítélésed által tudod valamilyen szinten összességében elképzelni a srácot, így minden általad ismeretlen tulajdonságát a saját vágyaidnak megfelelően látod.
Ha találkozol vele akkor biztos, hogy nem egy dolog lesz ahogyan elképzelted.
Ez nem feltétlenül rossz csak készülj fel rá, hogy nem minden arany ami fénylik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!