Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nacui kérdése:

Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
Már jó párszor lefeküdtem a barátommal, eddig nem volt semmi gond. Körül-belül 3 hete voltunk úgy együtt utoljára. Azóta 2szer jött meg (egyik a múlt havi késés, másik az ahavi ez nálam rendszeres) az első 3 napig tartott erősen görcsöltem, de alig volt valami, a második pedig csak barna folyás volt. Barátom szerint hormon zavar, mivel nem túl rég kezdtem a nemi életet. Mindig védekeztünk (még az elején mikor ő sincs felizgulva szórakozni szoktunk gumi nélkül), de mivel 2szer (nem normálisan DE!!) megjött, úgy gondoltam nincs semmi gond. Nem rég 2 nap volt mikor nem éreztem jól magam, hányinger szédülés semmi komoly, elmentem dokihoz, az azt mondta nézzek egy terhességi tesztet. Meg is tettem negatív lett, de nem nyugodtam meg igazán. Szerintetek, most mit kéne tennem? Várjam meg a kövi havit?
2012. dec. 19. 16:20
 1/4 anonim ***** válasza:

még az elején mikor ő sincs felizgulva szórakozni szoktunk gumi nélkül

Majd szórakozzatok ha netán lesz egy gyerek is.

2012. dec. 19. 16:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Mit értesz azon, hogy szórakozni szoktatok gumi nélkül?
2012. dec. 19. 16:25
 3/4 Dorky ***** válasza:
Nögyógyász, kedves, nögyógyász. Ö megmondja majd, hogy terhes vagy-e, ha nem akkor biztos a mensidre is tud valami okosat mondani, hogy miért ilyen.
2012. dec. 19. 16:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelőnek köszönöm, utolsó előttinek válasz: simogatja vele lent, néha beteszi, 1-2szer aztán kiveszi és ennyi utána nem is csináljuk csak gumival.
2012. dec. 19. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!