Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz lenne a következőképpen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz lenne a következőképpen rávezetni a páromat arra hogy engem kap karácsonyra?

Figyelt kérdés

Szentestére gyertyafényes szexet tervezek.Viszont 2 dolog is aggaszt.

1., Az elmúlt években volt hogy már akkor elaludt amikor még itt volt a család, és fent volt a fiunk.Ebben az esetben majdhogynem lőttek az egésznek. :(

2., Már többször próbálkoztam hasonlóval, igaz gyertya nélkül de szexi fehérnemű, stb.-vel igen.SOHA nem jött össze.A hétköznapokban ugye a gyerek még fent van amikor már fekszünk mi is le, olyankor csak fekszünk egymás mellett és várjuk hogy elaludjon, nincs meg a hangulat.

Van hogy elmegy a haverjaival iszogatni, olyankor ha haza jön nincs berúgva akkor felkelt..., ilyen iszogatás alkalmával volt hogy vártam itthon tettre készen, és persze hogy akkor szabályosan beszédült az ágyba.

Volt hogy tudtam hogy hamarabb fog éjszakai műszakból haza érni, akkor is vártam..., persze hogy lerobbant útközben a kocsi és reggel az után ért haza hogy a gyerek már fent volt.

Szóval valahogy ez nekem soha nem jön össze. :(

Most nem szeretném hogy bármi közbe jöjjön, azt szeretném hogy tökéletesen süljön el az egész.

Na és a lényeg. Ahhoz idő kell hogy átöltözzek és hogy kigyertyázzam a szobát és a nappalit.Ezt megtudom tenni akkor amikor fürdik, de ha neki eszébe jut hogy akkor megy amikor még a gyereket altatom már nem jó.Ugye ha tv-zik a szobába nem tudom a gyertyákat kirakni.

Na és arra gondoltam hogy az ajándéka mellé írok egy szép papírra egy levelet valami ilyesmi szöveggel:

Drága Szerelemem!

Ez még az ajándékodnak csak egy része,

de a többihez egy kis segítséget kérek.

Ma este a zuhanyzás tilos,

egy kád vízbe elernyedni fontos.

Elkészítem a vized amikor úgy érzem,

s csoda vár rád az éjjel.

Jó lenne ez így?Vagy mást kéne írnom.Vagy nem is kéne semmit?

Bocsánat a sok hosszú szövegért, de megmondom őszíntén nagyon szeretném hogy jól sikerüljön meglepetés, és nagyon izgulok. :)

2012. dec. 19. 07:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ha végig akarod csinálni, jó ötlet, de akkor ne rögtön tedd meg. Úgy írd meg a kártyát, hogy ne derüljön ki belőle a lényeg, csak hogy meglepetésre számíthat majd. A következő néhány nap bármelyikén alkalmas lehet, de ne pont 24-én, szenteste, a fenti válaszokban már taglalt okokból. Nem tudom, hogy megy nálatok az ünnep, de 25-én mi mindig otthon vagyunk, azon a napon szerintem pihentebb lesz és könnyebb lesz kivitelezni, és a gyereketek is valószínűleg hamar elfárad a sok játékban. Ez csak egy tipp. Sok sikert!
2012. dec. 19. 10:24
 12/17 anonim ***** válasza:

ettől a kis versikétől elhányom magam..

ha ilyet kapnék a barátomtól biztos kifutnék a világból is..

2012. dec. 19. 10:39
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha a barátnőm ilyennel lepne meg hát tuti ilyen kényszer szex lenne de azért mosolyognék hozzá. Ekkora feneket keríteni a dolognak? Hát nekem ez biztos sok lenne, dehát nem is a te barátod vagyok.
2012. dec. 19. 14:03
 14/17 A kérdező kommentje:

Érdekes hogy más kategória, más kaliberű válaszok.

A karácsony témakörbe már érdeklődtem a felől hogy vajon örül-e egy férfi annak ha karácsonyra a párját kapja nem megszokott formába (szexi ruci, romantika, stb) és ott kivétel nélkül azt a választ kaptam hogy igen.

Itt meg teljesen le vagyok oltva!? :o

Írta valaki hogy kényszer szex.Minden pasi bolondul tudtommal ha a párja felvesz magára egy csipkés fehérneműt, fűzőt hozzá egy tűsarkú.

Ennek általában bárhol bármikor örülnek, vagy rosszul tudom és az már csak kényszer szex?

Az hogy a karácsony rossz választás.Nyilván nem fogom ezért 8-kor ágyba parancsolni a gyereket.

Viszont ez egy nyugis nap, a többi napon már szállingóznak a haverok."Oh kaptam egy jó whiskey-t gyere igyuk meg..."

Na mind egy, köszönöm a válaszokat, meglátom hogy sül el a dolog. :)Vagy jól, vagy nem

2012. dec. 19. 15:03
 15/17 anonim ***** válasza:

Bennem konkrétan a "tilos" szó váltott ki az ellenérzést:

"Ma este a zuhanyzás TILOS,

egy kád vízbe elernyedni fontos."

A csipkés alsónemű látványát, és további vágy fokozó megoldásokat természetesen díjaznám.

2012. dec. 20. 09:54
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem értem a kommenteket. Szerintem ez egy nagyon tuti ajándék! Ez nem egy átlagos dugás lesz, hanem egy különleges. Szerintem marha jó ötlet!

A megvalósítást nem tudom, hogyan lenne jó, de én mellőzném a papírra írt szöveget. Legyen tök meglepetés az egész. Ha máshogy nem megy, akkor hagyd el a gyertyákat, és koncentrálj a szexi ruhára. Azt felvenni hamar megy. A gyertyák hiányát meg kompenzáld mással, pl. extra gyengédség, vagy ellenkezőleg, légy vadmacska!

2012. dec. 21. 00:54
 17/17 anonim ***** válasza:
utolsó: 30 F voltam
2012. dec. 21. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!