Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülye vagyok, vagy beteg?
Nem régen, a barátom megerőszakolt. Azóta szakítottam vele. Mégsem érzem magam rosszul, ha bármiféle testiségre gondolok, undorodom, de egyébként megvagyok. Inkább üresnek érzem magam, mint kihasználtnak, vagy megalázottnak, habár a helyzet teljesen ilyen volt.
Lehet, hogy azért nem vagyok rosszabbul, mert friss az élmény, és később "rám zúdul", vagy csak szimplán hülye vagyok?
Többet agyalok ezen, hogy nem kellene-e rosszabbul éreznem magam, mint azon, hogy mi történt.
nem tudom "mennyire" erőszakolt meg, de olvastam itt az oldalon olyat, hogy valaki még élvezte is :D
szóval annál biztosan kevésbé vagy hülye/beteg
Szia! Sem hülye, sem pedig beteg nem vagy ezek alapján. Teljesen normális, ahogy érzel. A lényeget pedig megfogtad, könnyen lehet, hogy később "rád zúdul".
Ha szeretnél, írhatsz nekem is, szívesen segítek, ha tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!