Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejöhetek még neki elvben?
szóval van ez a lány akibe szerintem eléggé belezúgtam de igazából már az az érzésem hogy nem jelenthetek neki többet mint puszta barát vagy jó ismerős. vannak fura tulajdonságaim, kissé ekcentrikus vagyok, tehát meg tudom érteni azt hogy ez sok lánynak igazából nem jön be, de mondjuk most ez lényegtelen. egy hónapja ismerjük egymást körülbelül, a minap egy buli során érezhető módon részegen pedig tettem neki egyértelmű verbális utalásokat arra vonatkozóan hogy bejön nekem. szerintem legalábbis eléggé ezt lehetett kivenni az ott elhangzottakból. azóta találkoztam vele több ember társaságában, humorosabb megjegyzéseimre továbbra is mosolyog meg pozitív hangvételű viszontválaszokat ad (hozzáteszem hogy rettentően gyönyörűnek találom ilyenkor mikor mosolyogni látom). viszont ma is az volt hogy épp együtt voltunk hárman, ott volt ő is, mondta eredetileg a harmadik személy hogy ő majd megy el úgy 45 perc múlva de mi azért maradhatunk együtt folytatni a közös munkát amin dolgozunk. a szóban forgó nőszemély akiről beszélek pedig akkor mondta hogy persze, amúgy sincs semmi dolga előreláthatóan. majd közben a laptopjával babrált, ahogy mindannyian, mivel dolgoztunk. mikor pedig elment a harmadik illető akkor szinte két perc múlva beleszőtte a beszélgetésbe hogy akkor ő most megy mert ilyen-olyan dolga hátra van. szóval szerintem egyértelmű hogy elintézte hogy másokkal legyen találkozója akkor hogy elkerülhesse a velem való további beszélgetést, még akkor is, ha tény hogy sok minden nem maradt hátra a munkából. kimentünk a kávézóból, rövid ideig még beszélgettünk, felelevenítettem pár vicces sztorit, nevetett meg hozzászólt, stb., de úgy láttam hogy már éreztetni akarja hogy neki most mennie kéne.
szóval szerintetek hipotetikus módon lehet esély rá hogy csak trükközik/zavarban van érzelmei miatt vagy tényleg egyszerűen nem jövök be neki? szerintem inkább az utóbbi, de azért kíváncsi lennék véleményeitekre.
jóm azt azért hozzá szeretném tenni hogy épp most a legutóbbi búcsúzás előtt amikor már egyedül voltunk(először voltunk egyedül azon este óta) elnézést kértem tőle azért amiért esetleges kellemetlenséget okoztam, mondta hogy semmi baj, érti ő, voltak durvább dolgok is azon a bulin hisz mindenki részeg volt.
egyébként azt is fontos lenne akkor mgjegyezni hogy nem mondtam el így egyértelműen neki azt hogy bejön nekem. arról volt szó hogy egy fura helyzet során épp megjelentem előtte a zajos, szűkös helységben és átölelve és megpuszilva üdvözöltem, pedig ő csak annyit akart kérni tőlem hogy csukjam be az ajtót :D ezt láthatóan eléggé viccesnek tartották a barátnői is, majd később mikor odamentem hozzá(ott voltak az ismerősei is akiket részben én is ismerek) és elkezdtem kérdezni hogy mégis mi volt olyan vicces az adott helyzetben és rákérdeztem utalgatós jelekkel arra hogy egyébként mit érzett akkor ami zavarba ejtő lett volna. utólag így rájöttem hogy nyilván nem a legszerencsésebb helyzet volt, de azért ez így mégiscsak kellemetlen hogy ilyen apró mozdulatok ennyire befolyásolják a közeljövőt.
szóval tisztelt női embertársaim, nem vagytok ám könnyű esetek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!