Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek odamenni a lányhoz?
Van egy lány a suliban , aki nagyon tetszik.Otthon elhatározom magam hogy másnap odamegyek hozzá és beszélek vele, de aztán mikor eljönne a pillanat,nem merek odamenni..
Nem vagyok egy túl szociális személy(remélem így értitek), de más lányhoz ha kell simán odamennék.
Tőle miért félek? és mit tehetek ez ellen?
(gondolom az is kiderül ebből hogy nem volt még csajom :\)
17/F
20:17 tisztában vagyok vele, de pont azért kérdezem ,hogy mit csináljak ez ellen, hogy megváltozhassak!
20:14 ez van, lúzer vagyok, de próbálok ezen változtatni...inkább segíthetnél ahelyett hogy mégjobban rombolod az önbizalmamat!
egyszer tul kell esni rajta, ugy menj oda hozza ahogy mas csajokhoz is mesz, kezdj el beszelgetni, ilyenkor mar konnyebb lesz
ha esetleg meg visszautasitana akk meg legalabb megprobaltad, nem lesz az hogy : mi lett volna ha ... de gondolj vmi jora es biz benne h sikerulni fog
hajra!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!