Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az új barátom átjött hozzám,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az új barátom átjött hozzám, és mielött evett, elmosta a tányérokat, evöeszközöket, stb. Szerintetek mire véljem? Részletek lennt

Figyelt kérdés

Pár hónapja jöttünk össze, én 27, ö 34. Majdnem 3 havi randizgatás után hívtam el magamhoz. Èn már voltam nála, semmi extrát nem tapasztaltam, a lakásában nincs se túl nagy rend, se túl nagy tisztaság, de azért a fehér zoknim talpa fekete lett. Tegnap este átjött. Itt megemlítem, hogy a lakásom teljesen új, egy 2 éve épült társasházban élek egyedül. Rühellem a koszt, tisztaság van és minden tök új. A tiszteletére még ki is takarítottam, szóval extra tisztaság volt. Tehát átjött, gondoltam csináljunk kaját együtt. Mondta, hogy segít, rendben. Mielött bárminek nekiállt, pl felvágni az uborkát, gondosan elmosta a vágódeszkát. A kést is, amivel vágta, elmosás elött és után gondosan megvizsgálta. A tányért, amiben evett (csak az övét, az enyémet nem) elmosta, pedig tisztán volt elrakva természetesen. A poharat megszagolta, mielött tölthettem neki italt, de akkor már láthatta a fejemen, hogy meg vagyok döbbenve, és nem tetszik a viselkedése, szóval mondta, hogy ok, nem kell elmosni. Öntöttem. Megittunk egy pohárral, öntöttem egy következöt, amit egyszercsak elkezdett böszen vizsgálgatni. Felfedezett benne egy fél milliméteres "koszt", majd közölte velem, hogy bizonyára vagy szemét volt a jégben, amit adtam a piához, vagy az italt már egyszer kitöltöttem valaki másnak, és visszaöntöttem az üvegbe. Na ekkor már az idegszálaim kezdtek elpattogni, de türtöztettem magam. Elment wc-re, úgy lépett be a fürdöszobába, hogy "Jézusooom", és ezt nem bóknak szánta. A fürdöszoba tiszta, üveges zuhanykabin van, a klotyót pedig azelött sikáltam ki csillogó fényesre, hogy jött. A kezét nem akarta beletörölni a frissen mosott törölközöbe, mert az koszos, inkább egy féltekercs wc papírba törölte, egyenesen a csomagolásból, mert az "steril".

Alig vártam, hogy elmenjen, többet hozzám nem jön az fix, de Ti mit gondoltok? Eddig azt hittem jó fej, de nekem ez az utolsó megnyilvánulása kicsapta a biztosítékot.

2012. dec. 18. 19:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan 3 hónapig elvoltatok, és nem jött ki belőle a dilije?

Ok, hogy az otthoni környezetét elfogadja, mert az max csak tőle szennyeződik, de egy kajáldában/étteremben is adnak evőeszközt.

Bocs, hogy vulgáris vagyok, de megtörölgetett domestosos kendővel mielőtt kinyalt, vagy mi? Egyszerűen ez a story annyira hihetetlen.

2012. dec. 18. 21:16
 12/15 anonim ***** válasza:

A pasid viselkedése hasonlít nagyanyáméra. XDD

Ő is hasonlóan viselkedik nálunk (többnyire a kutyákra fogja), nála meg nem lehet leülni a székre, mert oda ragadsz.

Én megszoktam már, ezért türelmes vagyok. De a poharas esetnél a fejére öntöttem volna a piát. És amikor a tiszta törölköző helyett, a "steril" klotyópapír kellett neki, akkor szépen kipenderítettem volna az ajtón.

Szerintem kérdezz rá, miért viselkedett így, holott az ő lakása milyen. Ha csak nem valami rossz tréfa volt. És nem is teszt, hogy mennyire vagy türelmes. Akkor lapát. Mert megváltozni nem fog. Nagyanyám sem változott. Volt h a kaját amit vittünk is kiöntötte.

2012. dec. 19. 15:22
 13/15 A kérdező kommentje:
Igen, engem is azért ért hirtelen, mert eddig ilyent nem tapasztaltam nála. De most valahogy mindent jobban tudott. Persze a saját lakásában mindent úgy csinál, ahogy akar, én meg nem kötekedtem. Itt beledumált a fözésbe, elmagyarázta, hogy mit nem csinálok jól és miért, hogyan kellene csinálnom, hogy jó legyen. Elfogadom az építö jellegü kritikát, de azért ez már sok. Àh, lapát. Azóta akart velem találkozni, de lemondtam.
2012. dec. 20. 06:20
 14/15 anonim ***** válasza:
50%

Lehet, hogy csak jó asszonyt akart belőled nevelni, és úgy gondolta, hogy az a 3 hónap elegendő alapot adott, hogy érdemes legyen foglalkoznia veled.

Te meg elszalasztottad ezt a remek lehetőséget, aztán majd hozzámehetsz valami jöttmenthez, aki beéri annyival is, hogy csak egyszer mosogatod el a tányérját.

2012. dec. 20. 13:54
 15/15 anonim ***** válasza:

A poharas tényleg nagyon durva!

Én a helyedben ezt megcsinálnám vele, amit ő veled. Kíváncsi lennék mit szólna hozzá!

2012. dec. 25. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!