Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek tetszik ez a pasi?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek tetszik ez a pasi? Lefeküdnétek vele? Vagy már meg is tettétek? (link)

2012. dec. 18. 12:18
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
és el tudjátok képzelni,hogy neki egy gyönyörű,modell kinézetű barátnője van?és még nagyon okos is a lány,találkoztam vele.nem értem,mit eszik ezen a srácon,de elég rájuk nézni,már a szemükkel is b@sznak kb :D :D
2012. dec. 18. 13:17
 12/19 anonim ***** válasza:
nekem ha pénzért vágnák hozzám akkor se kéne:)
2012. dec. 18. 13:31
 13/19 anonim ***** válasza:
Hűha, ez most gonosz lesz, de amint ránéztem egy röfögő disznó jutott az eszembe. Az orrában a piercinggel/karikával (nem tudom kivenni, hogy melyik) csak ráerősít erre a képre...
2012. dec. 18. 13:51
 14/19 anonim ***** válasza:
Akkor a csajt linkeld, ne ezt a nyeglét.
2012. dec. 18. 14:08
 15/19 anonim ***** válasza:

KÉRDEZŐ:

"és el tudjátok képzelni,hogy neki egy gyönyörű,modell kinézetű barátnője van?és még nagyon okos is a lány,"

Igen, el tudjuk képzelni.

"találkoztam vele.nem értem,mit eszik ezen a srácon,de elég rájuk nézni,már a szemükkel is b@sznak kb :D :D"

Mint már írtam korábban, elég ismert zenekar, ismert a srác bizonyos körökben, és van lé is nála elég.

Bizonyos nők hihetetlenül be tudnak nedvesedni odalent, ha a fülükbe súgod a varázsszavakat! Hogy mik ezek?

Mercedes, BMW, lakáskulcs, ismert zenész vagyok/média érdekeltségem van, a tv2-nél/rtl-klub-nál dolgozom, nyaralás, shoppingoljunk, stb

ennyi.

2012. dec. 18. 14:15
 16/19 A kérdező kommentje:
konzolvilágos fizuból.... :D
2012. dec. 18. 14:19
 17/19 anonim ***** válasza:

"konzolvilágos fizuból"

ember, te linkeled és nem nézed meg??

Ez egy zenész, zenél, nem egy utolsó bandája van, de nem is Metallica persze, de jól keres hidd el...

2012. dec. 18. 14:34
 18/19 A kérdező kommentje:
már nincs is a bandában :D
2012. dec. 18. 14:35
 19/19 anonim ***** válasza:
akkor nem tudom, lehet talált jobb kereseti lehetőséget, vagy a csaj simán flúgos, vagy ez az igénye, vagy a srácnak lóval vetekedő méretei vannak, vagy passz, minek ezen aggódni, a legtöbb nőnek ez a srác nem kellene, ennyi.
2012. dec. 18. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!