Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóval azt jó lenne megtudnom, hogy most mi van vajon és hogy mit tudok tenni? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel mondhatni "kavarunk" de eddig még semmi nem történt. Rengeteget beszélgettünk úgy általánosságban és úgy a kettőnk dolgáról is és nem tudom, hogy mi tévő legyek. Úgy érzem, hogy nagyon meg szerettem őt és, hogy mindig rá gondolok, ő jár a fejemben arra gondolok, hogy vajon én hiányzom-e neki ő gondol-e rám és ezt le is írtam neki és annyit tettem hozzá, hogy tudnia kell, hogy nagyon megszerettem őt és örülök, hogy megismerkedtem vele, meg azt is mondtam neki, hogy egész nap rá gondolok és ő van a fejemben és sokkal mélyebben érzek iránta mint eddig bárki iránt és erre ő azt mondta, hogy ő is ugyan így érez irántam. Szóval azt jó lenne megtudnom, hogy most mi van vajon és hogy mit tudok tenni? Azt már megbeszéltük, hogy járni most egy ideig biztos nem fogunk mert neki és nekem is most a legfontosabb dolog az életében a felvételi! Nem tudom, hogy mi tévő legyek.14/L2012. dec. 17. 21:47
1/2 anonim válasza:
Karrier vagy boldogság, ez egy örök dilemma...:P
Fiatalság-bolondság.
2/2 Kesh1 válasza:
szerintem várjatok a felvételiig és ha még ugyan ez az érzés akkor hajrá ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!