Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha így viselkedik?
Én 19 vagyok, a fiú 22. Ma az egész napot együtt töltöttük egy rendezvényen. Egész nap jött utánam, mint egy pincsikutya. Beszélgettünk, jól éreztük magunkat. Leste minden kívánságom. Szedett virágot nekem, beletűzte a hajamba. Viccelődtünk egymással, piszkáltuk egymást, ő megfogta a kezemet, cirógatta a nyakam, csikizett, melegítette a lábamat, mert fázott. Ezek szerint bejövök neki? Vajon csak szexre hajt, hogy ilyen hamar rátért a testi kontaktusra is? Most találkoztunk életünkben harmadszor.
Én szörnyen tapasztalatlan vagyok sajnos. Ezért kérek itt segítséget. Eddig egy fél kapcsolatot tudok magam mögött, de ott is nagyon átvertek, és szörnyű volt, amikkor kimondta a fiú, hogy csak azért volt velem, mert azt hitte, hogy elveheti a szüzességem, mert még nem volt szűz csajjal, és mivel nem kapott meg egy hónap alatt, inkább szakított. Nem akarok megint csalódni.
Előre is köszönöm a válaszokat!
én is hasonlóképpen jártam
csalódtam és azt hittem hogy csak azt akarja a leendő párom
ő türelmes volt megértett azóta is együtt vagyunk és szeretem nagyon
vágj bele szerintem nem csak arra megy kedvesnek tűnik a leírásból
bár elhiszem hogy egy ekkora csalódás után nehezen bízol meg egy pasiban
Köszönöm a válaszokat!
Tényleg az lesz a legjobb, ha jobban megismerem, aztán majd kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!