Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden 16-18 éves srác csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden 16-18 éves srác csak a szexre hajt? Szerinted a 16-18 éves fiúk hány százaléka hajt leginkább a szexre?

Figyelt kérdés

Sok 16-18 éves srác "udvarol" nekem.:$ És még ha nem is mondják, tudom, hogy a legtöbbjük a szexre hajt... Volt már olyan is, hogy tisztán rákérdezett a srác, hogy benne lennék-e CSAK a szexben (v. pettingben:D). Nem öltözködök kihívóan, és egyáltalán nem nézek ki qrvának, se ribancnak, sőt... ennek pont az ellentétje vagyok (minden ismerősöm szerint), így nem tudom, miért nálam keresik a szexet, de ez most nem is érdekes... a lényeg, hogy én 16 évesen még nem szeretnék ezzel foglalkozni, de az eddigi srácok közül majdnem mind utalgatott rá, hogy "héé..szexelhetnénk":D:D. Minden ilyen korú srác csak arra hajt?:( Szerinted a 16-18 éves fiúk hány százaléka hajt leginkább a szexre?

16/L

2009. aug. 22. 22:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Mintha én írtam volna a kérdést... kajak :D

de igen, mindegyik a b*szásra megy... :/ 100%uk. :(

16/L

2009. aug. 23. 17:02
 12/16 anonim ***** válasza:
17/Fiú vagyok és én igazából a lányban a jellemét szeretem és őt magát ahogy van nem belülről a nemiszervét bár az sem rossz..
2009. aug. 26. 21:33
 13/16 anonim ***** válasza:

16 éves srác vagyok és egyáltalán nem erre hajtok.

Nekem a szerelem sokkal fontosabb mint a szex.

Ha felajánlaná nekem egy csaj, hogy lefekszik velem elutasítanám.[nézz hülyének de igen]

Egy esetben bújnék össze egy lánnyal, ha már hosszabb ideje együtt lennék vele[fél-1 év] és nagyon szerelmes lennék belé de csak úgy nem.

2009. aug. 29. 02:45
 14/16 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló! Kár, hogy nehéz ilyen srácot találni...
2009. aug. 29. 10:14
 15/16 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok:

Nem olyan nehéz.

Csak nyitott szemmel kell járni :)

Kicsit hasonló a dolog a plázacica-szindrómához.

(Plázacica-szindróma az, amikor a sok plázacica között a normális csajok is el plázacicásodnak, vagy legalábbis annak mutatják magukat, hogy ne közösítsék ki őket.)

2010. szept. 4. 11:26
 16/16 anonim válasza:
Vannak ilyenek is és olyanok is, de én soha nem hoztam fel a szex témát egy lány esetében sem.
2015. szept. 7. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!