Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szemüveg zavar valakit? Fiúkra gondolok. Általában, ha egy lány szemüveges, már nem is veszik észre, mert azt gondolhatják, ha szemüveg van rajta, csúnya. Miért?
Most nem egészen rólam van szó,én még csak most leszek szemüveges,csak az egyik szemüveges ismerősöm mondta ezt.
És ezért kérdeztem.
Nekem mind1 hogy egy lány szemüveges vagy nem. Van olyan akinek kifejezetten jól áll.
Én saját magamon nem szeretem a szemüveget de ha valaki szereti...
Nálam ez nem hátrány.
Nekem a párom akar mindenáron szemüveget vásárolni.
Egyszer kíváncsiságból felpróbáltam egy stílusosabb olvasószemüveget a boltban, imádta.
Állandóan azzal zaklat hogy vegyünk olyan szemüveget, ami nem korrigálja a látást, csak van (sajnos nekem valahogy nem jutottak szemüveges ismerősök, osztálytársak sem... nem vagyok tisztában az eszköz szaknevével :D)
Tehát ilyeneken nem kell izgulni, ez szimpla általánosítás.
Sok szürke kisegér van szemüveges is, meg szemüveg nélkül is... csak akinek szemüvege van, arra könnyebb ráfogni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!