Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Melyik jön be inkább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Melyik jön be inkább?

Figyelt kérdés

1.Olyan lány aki nem kövér,hanem vékony dereka van picit szélesebb csípője(nem olyan nagy),és egy kicsit husibb combja,tehát van rajta fognivaló,telt fenék(nem zsíros),kisebb mell,sötét gesztenyebarna haj és szem,világosabb bőr.

2.Nagyon vékony,kilátszik a medence csontja(nem orbitálisan:)),vékony az arca ,kis mell,pici fenék,vékony comb,ugyanolyan haj mint az előzőnél

2009. aug. 22. 20:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
52%
csaj vagyok és hát ja eléégé ugy van megirva hogy az elsőt válaszd ... az első az ilyen tök normális a második meg "NAGYON VÉKONY" szerintem egy nő akkor is szép ha vékony és sokkal különlegesebb mint az első teljesen normális....
2009. aug. 22. 21:13
 12/16 A kérdező kommentje:
Akkor legyen csak vékony:)
2009. aug. 22. 21:19
 13/16 anonim ***** válasza:
Első:)
2009. aug. 22. 21:52
 14/16 anonim ***** válasza:
második;)
2009. aug. 23. 04:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem az első sokkal jobban tetszik, de az sem baj, ha nem olyan vékony a dereka sem!
2009. aug. 23. 07:45
 16/16 anonim ***** válasza:
Második, mert az fullra olyan, mint a barátnőm^^:P
2009. aug. 23. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!