Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem lehet baj, hogy férfi létemre nem nyalom minden nőnemű hátsóját?
nem,szerintem te vagy a normális,
én sem nyalom a hátsójukat csak annak a kevésnek,aki tényleg nagyon érdekel
Sosem értettem, hogy miért kell "istenként" tisztelni/bánni a nőkkel. Ők is emberek, ennyi. Persze, ha úgy van előre engedem stb. De most nem fogok nekiállni csorgatni a nyálam, "becsicskulni".
Persze az más, ha ne adj isten udvarolsz. Akkor persze csoki, elvinni ide-oda. Persze csak akkor, ha neked is jó. No meg, ha már elhívtam valahová, akkor nyilván fizetek valamit, de ha egy spanomat hívom el sörözni, akkor is fizetek, mivel én hívtam el.
Szóval túl van ez misztifikálva. És az nem jó.
Legyetek jók és szobatiszták.
Akik így nőznek, azok elbasszák. Ezek már abban a stádiumban nőznek, amikor már szinte betegesen rajonganak a nőért, már a mániájukká vált, már a minden tizedmásodpercben csak rád gondolok stádiumban vannak, és utána mennek csak oda pitizni nekik. Ekkor persze hogy az a hozzáállásuk,hogy istenként tisztelik őket, mert ez is egyfajta rajongás, mint a szintén ugyanúgy ember szinészek, zenészek felé is ez történi a proli nép által.
Egyszerüen ha mániáddá válik, akkor csak istenként, istennőként tudsz rá figyelni, és bánni vele. Alárendelt szar fos leszel.
Akkor jó nőzni, amikor még csak épp hogy megláttad, és annyi van benned, hmm. milyen jókis pina ez, el tudnám viselni. Aztán nem érdemes bámészkodással tölteni körülötte még több hónapot, mert akkor már mélyülnek az érzések szinte kontaktus nélkül, és mániává válik. Onnattól pedig több a gátlás is, és nagyobb a puncsfagyi is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!