Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Laci911 kérdése:
Nők ti miért hazudtok? Tehát ha valaki konkrékrçtan el mond nektek valamit pl, hogy teszel nekem és nallad is hasoló a helyzet akkor miért hazudtok?
Figyelt kérdés
2012. dec. 16. 23:34
11/15 anonim válasza:
Ez elég zavaros volt nekem is plussz minden nő hazudott már neked a földön? Ha nem, ne általánosíts, am honnan tudod hogy te teszel neki, vagy hogy nincs kapcsolata? Ezer meg egy oka lehetett annak hogy ezt mondta. Belőled most a sértett férfiúi büszkeség szól de csak vered a melled hogy hazudott neked EGY nő, odáig nem terjed a tudomány hogy ne adj isten tőle kérdezd ezt meg. Komolyan mint a gyerekek...
12/15 anonim válasza:
mert a legtöbb pasi fogyatékos és nem fogja fel a dolgokat, így egyszerűbb kamuzni nekik valamit
13/15 A kérdező kommentje:
j? akkor le írom a csajnak sem képe alatt sem más helyen nem volt feltüntetve aki volt párja az meg nem itt él a főnôkeim nem mondanak semmit nem cßfolnak nem erősíti meg amikor meg volt facebookja akkor 2 munka társ is agyon like olta a képeit meg irogattak rá plusz a valaki a munka helyement egy boritçkra egy szívet meg valami irßst írt senki nem mond semmit az egyik főnőkre rá írtam semmit sem mondott ez olyan hogy tudom ki csinálta ...és igen el mondtam a csajnak és mikor fel hoztam ,hogy tuti ,hogy kamu akkor szinte ki kelt magából egy olyan ember aki igazat mond az nem csinlál ilyet...
2012. dec. 17. 20:40
14/15 anonim válasza:
hát, ha engem gyanúsítanál mindenfélével én is elküldenélek a halál f@szára.
15/15 anonim válasza:
én fel lennék háborodva ha igazat mondtam volna és a másik hazugsággal vádol...
hogy ezt hogy mutatják ki az emberfüggő, van aki felrántja a vállát és nem áll le egy hülyével vitatkozni, van aki meg leordítja a másikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!