Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy néz ki ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy néz ki ez a lány?

Figyelt kérdés

[link]

kort is írjatok:)

2012. dec. 16. 17:26
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

Továbbra is a #27-es (plusz #13-as) vagyok:

De ugye most nem szomorodtál el? :S

2012. dec. 16. 18:22
 32/45 anonim ***** válasza:
18%

Picit lehetne vastagabb,de még mindig jobb,mint a molettek.:D

17

2012. dec. 16. 18:29
 33/45 anonim ***** válasza:
szerintem ez fotósokk
2012. dec. 16. 19:56
 34/45 anonim ***** válasza:
Nekem kicsit vékony.
2012. dec. 16. 20:23
 35/45 anonim ***** válasza:
Ha a képen a kedves kérdező van, akkor meghívnám hamburgerezni, talán akkor felszed egy kicsit. 21F
2012. dec. 16. 21:05
 36/45 anonim ***** válasza:
0%
Én hasonló vagyok, mint a képen lévő lány, na talán nem annyira vékony a derekam, az olyan photoshop gyanus, de mind1. Szóval, valószínűleg sokkal többet eszem, mint itt egy néhány kisfiú, többet is mozgok, nem vagyok anorexiás, és attól, hogy nekik egy ilyen csaj sosem fog összejönni és ezért próbálják rossznak beállítani a hasonló lányokat, attól még a pasik nagyon nagy többségének az ilyen jön be, tapasztalat ;) szóval áltassátok csak magatokat, de légyszíves a baromságotokat ne hangoztassátok (pl. hogy anorexia, mert nyilvánvaló, hogy ehhez is ostobák vagytok, hogy utána nézzetek mi is az)
2012. dec. 16. 21:42
 37/45 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy itt bárki azért válaszolt, mert a moletteket szeretné, vagy mert bárkit meg akart volna sérteni. Kértek egy véleményt, megkapták. Ha valaki nem tetszik nem tetszik, ha tetszik tetszik. Ettől még ez a lány nem karcsú lesz, hanem kórosan sovány. A karcsú az Jessica Alba. Csak hogy azért legyünk már tisztában a fogalmakkal.
2012. dec. 16. 21:54
 38/45 anonim ***** válasza:
A nagy átlag pedig nem a kórosan sovány nőket szereti, hanem a karcsúakat, azt a tipikus 90/60/90 körüli nőt.
2012. dec. 16. 21:59
 39/45 anonim ***** válasza:
Jessica Alba melyik képére gondolsz konkrétan, mert csak ilyet taláni a neten, de ez minden, csak nem karcsú. És tudom mit beszélek, van már elég nagy tapasztalatom, nekem az ilyen forever alone netharcosok nem tudnak meggyőzni az elképzelt kitalációjukkal, miközben a való élet mást mutat
2012. dec. 16. 22:17
 40/45 anonim ***** válasza:
2012. dec. 16. 22:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!