Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szóltok ehhez a megállapításhoz, "a here olyan aranyos kis védtelen szerv"?
Figyelt kérdés
Egy csaj mondta nekem, jót nevettem rajta, ti mit szóltok hozzá? :D
Fiúk is írhatnak.
2012. dec. 16. 16:32
11/38 anonim válasza:
Szerintem vicces. :D És még igaz is tulajdonképpen. :)
12/38 anonim válasza:
hát ja, végülis igaza van =D szerintem is "aranyos" meg olyan jó vele játszani, persze csak óvatosan.
13/38 A kérdező kommentje:
olyan mint egy kis szorgombolyag :D
2012. dec. 19. 00:26
15/38 anonim válasza:
Miért olyan qurva fontos ez???
16/38 anonim válasza:
Na ez a csaj sem látott még öreg embert pucéran. Még, hogy aranyos?!
17/38 anonim válasza:
Komolyan mondom, feldobtátok az estémet... :D
18/38 anonim válasza:
szerintem még nem látott ilyen dolgot, azért beszél ilyeneket
19/38 anonim válasza:
Lehet, hogy részeg volt.
Eddig akivel ilyen téma feljött nő, mind egyetértett velem, hogy nem egy szép szerv, sőt, lehet nyerne a "nem lenne baj, ha nem létezne" versenyen.
20/38 anonim válasza:
:D :D ez jó hozzászólás
te lány vagy am?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!