Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? (bővebb:lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? (bővebb:lent)

Figyelt kérdés
Bnömmel meg pár sráccal mentünk tüzijátékkal.És egész d.u + este az egyik sráccal voltam.Tudta a csaj,hogy bejön nekem már a srác.Nem is volt a közelünkben.Aztán hazakellett mennem,de ők még kint maradtak.És teljesen ráhajtott a srácra.És elvileg van pasija...már 4 éve ő volt a legjobb bnöm:/ és csak 1-2 sört ittunk,szóval még az alkohol sem tehet róla...
2009. aug. 22. 14:45
 1/7 anonim ***** válasza:
90%

És mi itt a kérdés??

Ha a srácnak bejönnél, akkor nem flörtölt volna a b.nőddel.

L/22

2009. aug. 22. 14:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A csajjal soha többet ne állj szóba nem igazi barátnö és ha most annyira nem is de késöbb még nagyobb bajt keverhet..

A srácnak meg mond meg h barátnödnek van pasia már 4 éve és szerezd vissza, ne hagyd magad mutasd meg neki te mit tudsz :)

2009. aug. 22. 14:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
kedves barátnő. nekem is van egy ilyen, ő is csinált már vagy 4-5 ilyet, meg egyéb durva dolgokat úgyogy én inkább túladtam a barátságán.
2009. aug. 22. 14:50
 4/7 A kérdező kommentje:
1.válaszoló: nem a srácon vagyok kibukva,hanem azon ,hogy a barátnőm ezt te...Nagyon jól tudja,hogy kivoltam bukva a volt pasim miatt.és végre ott volt ez a srác.és igy rámászik...
2009. aug. 22. 14:54
 5/7 A kérdező kommentje:

négy éve az én legjobb b.nöm...

csak fél éve van barátja.

2009. aug. 22. 14:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Változnak az emberek is ha mást nem probáld vele megbeszél ni h miért tette?

Ha nem tud rá érthetö magyarázatot adni akkor inkább szakitsd meg a barátságot mert semmi jóra nem fog vezetni már..

2009. aug. 22. 15:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is bene voltam egy ilyen barátságban 9 évig és az utso 4 évben folyamatosan szivatott de én mégis hittem h ujra minden régi lesz ... de nem lett az ma már csak köszönö viszonyban vagyunk..
2009. aug. 22. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!