Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk? Kellene egy dagadt csaj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk? Kellene egy dagadt csaj?

Figyelt kérdés
Tegyük fel szép meg jófej csak egy a gond van rajta kb. 10-15kg felesleg.. Így kellene?
2012. dec. 15. 21:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Wash, Wash, te itt ?:D

egyébként egyáltalán nem vagy dagadt kérdező .

2012. dec. 15. 21:23
 12/19 anonim ***** válasza:
157/60 az nem dagadt! És kölcsönös szimpátia esetén kellene!
2012. dec. 15. 21:24
 13/19 valaki a tömegből ***** válasza:
Az is számít ez a " felesleg" hol rakodott le. Mer mondjuk ismerek egy csajt akin a zsírszövet egész szokatlan módon oszlik el a hasa és a combjai pufókak, de a feneke teljesen lapos
2012. dec. 15. 21:28
 14/19 anonim ***** válasza:

Ó, hát én itt kezdtem a pályafutásom még sok éve, de most már csak néha-néha nézegetek be, amikor épp olyan kérdés van, amit még csak 499szer válaszoltam meg. :D

Azt már sikertelenül próbáltam megértetni a néppel, hogy egy magasságból meg egy súlyból nem lehet alkatot kitalálni, és majdhogynem akármilyen adatokkal nézhet ki az ember bárhogy, ha rossz az izom/zsír aránya. ég ezekkel is bőven.

2012. dec. 15. 21:29
 15/19 anonim ***** válasza:

Igazad van Wash, én egyet értek veled :)!

Kérdező, te miért érzed magad dagadtnak? hol van az a 10-15 kg felesleg rajtad ?

2012. dec. 15. 21:40
 16/19 anonim ***** válasza:
igen! :D
2012. dec. 15. 21:48
 17/19 A kérdező kommentje:
Igazábóla kérdést nem önsajnáltatásnak szántam! Csak úgy érzem nem nagyon tetszek senkinek..és valószínűleg szebben néznék ki vékonyan.. éppen elkezdtem életmódot váltani járok sportolni..motiváció kellet:) Igazából nagy a mellem meg a seggem se lapos csak a hasammal van még gond:S Az zavar a legjobban..
2012. dec. 15. 22:16
 18/19 anonim ***** válasza:
Rajtam például 20 kg felesleg van, de mégsem vagyok szétfolyva és nem látszik rajtam. Majdnem 180 cm vagyok.
2012. dec. 15. 22:18
 19/19 anonim ***** válasza:
ha mutatnál egy képet, könnyebb lenne dönteni
2012. dec. 16. 01:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!