Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van hogy ennyire sz*r vagyok a nőknél mit csináljak? Valaki adjon egy ultimate advice-t légyszi valaki passzoljon egy megoldást.
tudom hogy a kategóriában sok a kérdést de azért lelkizek egy kicsit, annyira szeretnék egy nőt olyan sok ember van aki érdekelne de nem tudok semmi se tenni ha csinálok valamit az rossz ha nem az is rossz egyszerűen minden rossz
ultimate advice (durva fordításban: mindent megoldó tanács)
kérdező
Pont azért kéne, hogy válaszolj:DD
2-eske voltam
A baj az, hogy úgy gondoljátok, hogy van egy "ultimate" képesség, amire buknak...
PS: nem vagytok kicsit kockák?
hát figyelj, a nehezen feloldódó és a sok vissza utasítás miatti motiváció hiány megfelel
és egy kicsit kockák is lehetnek a sorstársak
tehát ha rád hallgatok akkor kiderül hogy nekem nincs személyiségem és jellemem meg ehhez hasonló emberi tulajdonságok, ez érdekes eddig ezt tartottam a legkevésbé valószínűnek eddig a zárkózottságra fogtam a dolgot.
mindent összefoglalva úgy érzem hogy f*szságokat hordasz össze vissza mert én nem hiszem el hogy a nők álma a tiszta jellem egyéniség meg stb. lenne a nők 99.9 % totálisan felfoghatatlanul és logikátlanul cselekszik, és ezen a földbolygón így is több trilliárd eszméletlen hülye ember van tehát nem értem hogy általánosíthatsz ilyen szinten, a nők is emberek és nem egyszer vagyok tanúja olyan női viselkedésnek ami nem tartozik a tiszta jellem kereső klischébe
mindent összevetve több éves kudarc sorozatom után arra a következtetésre jutottam hogy a nők nagy része a jóval idősebbet keresi, és olyat akinek van munkája meg pénze (lehet hogy nagyon átlag emberes szemszög de sajnos ezt tudtam eddig leszűrni) és nem okádék az arca de pénzzel azt is ki lehet váltani (valaki cáfoljon rá ha akar)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!