Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez még belefér? 15/L.
Figyelj, nem kell ezt annyira túlizgulni.Ha nem nézel ki annyira rondán, hogy nem lehet rádnézni és kedves vagy, akkor valszeg nem utasít el és értelmesen meg tudjátok beszélni a dolgot.Én a helyedben ráírnék fb-n, vagy ha élőben is tudsz vele beszélni, akkor mond meg neki, hogy tényleg hiányzik neked, mert úgy érzed, hogy bejön neked és továbbléphetnétek a barátságnál és hogy mi a véleménye erről.
Nem kell izgulni, nem esz meg.Sok sikert:)
Én pont tegnap léptem hasonló ügyben. Először is, mivel nagyon kíváncsi voltam, megkérdeztem a fiút, hogy mit gondol rólam. Azt írta, hogy aranyos és kedves vagyok, de részéről ez csak barátság. Igazából nagyon izgultam, de már látom, hogy fölösleges volt. Persze, rosszul esett, hogy nem akar többet, de örülök, hogy barátok vagyunk. Normálisan megbeszéltük, nagyon kedves volt, nem volt durva vagy nagyon visszautasító, így azért könnyebb elviselni.
És ennek is meg van az előnye, egyrészt, tovább tudok lépni, és végre nem csak rá fogok gondolni, másrészt lett még egy tök jó haverom. :)
Szerintem nyugodtan megmondhatod neki, hogy hiányzott a hétvégén, vagy valami hasonló, esetleg megkérdezheted, hogy lenne-e kedve suli után meginni veled valahogy egy teát vagy forró csokit, vagy ilyesmi. Nincs veszítenivalód, ha normális a srác, akkor még ha nem is szeretne tőled többet barátságnál, nem hoz kellemetlen helyzetbe. :)
17/L
Hát elvileg neki kellene, de nagy valószínűséggel nem mer lépni, mert fél, hogy elutasítod.
Lépj te nyugodtan;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!