Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség a bárányhimlő, és a szifilisz között?
2 napig enyhén fájt a fejem, és lázam volt majd a tegnap este kijött egy pár kiütés a mellkasomra, és kettő a karomra.
Az éjjel arra ébredtem nagyon levagyok izzadva majd reggel re tele lett hólyagocskákkal, a mellkasom teljesen a hasam a karom, a hajam alatt a fejbőröm.
Utána néztem a tüneteknek a tüneteim a bárányhimlővel is megegyeznek és a szifilisz el is..
Doki hoz sem tudok menni csak hétfőn...
Vajon himlő, vagy szifilisz is lehet?
Kérdezd meg anyukádat, volt-e kiskorodban bárányhimlőd vagy rózsahimlőd. Ha volt mindkettő, akkor szifilisz.
Amúgy ha a neten kezdem el keresgélni a tüneteimet, 5 perc alatt diagnosztizálom magamon az agydaganatot. Szóval majd hétfőn a doki megmondja. BTW létezik háziorvosi ügyelet is a világon.
23 éves vagyok..
És gyerekkoromban nemvoltam himlős elvileg.
Ezért nemtudom most mivan..
Meg utánaolvastam mindkettőnek, a kiütések szinte megegyeznek.
Fura..
Nemtudok róla..
De ugyanakkor a mult pénteken utaztam valakihez, 4 órát utaztam, majd visszafelé, akkora volt a tömeg a buszon, hogy bárki nekem feküdhetett.
A külső ülésen ültem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!