Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Oldhatja a gátlásokat az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Oldhatja a gátlásokat az alábbi ötlet?

Figyelt kérdés

Együtt fogunk dolgozni egy héten keresztül kettesben egy férfi kollégámmal, aki nagyon tetszik nekem. Úgy érzem, hogy ez kölcsönös, és arra gondoltam, hogy viszek egy kis teát, tekintettel a hideg időre, de nem sima teát, hanem rummal megbolondítom kicsit, hátha oldja majd a feszültséget és könnyebben ellazulunk! Szerintetek beválhat?

Természetesen ez nem maradna titokban, közölném vele, hogy van benne, így eldöntheti, hogy akar-e inni belőle így is. Máskor is csináltunk már ilyet, de akkor volt velünk egy harmadik személy is, így nem volt jelentősége az "ellazulásnak".

2012. dec. 15. 13:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
a helyedben én sem paráznék ezen a rumos témán, nincs ebben semmi. nyilván nem mata részegek lesztek, egy bögre rumos teától pedig senki sem állt még fejre az autójával. sajnos az arányokban nem tudok segíteni, nem értek ehhez, viszont inkább kevesebbet tegyél bele, mint többet :) a kevés pont elég gátlásoldásra, és pont nem elég a becsiccsentéshez, berúgáshoz ;-)
2012. dec. 15. 13:44
 12/15 anonim ***** válasza:
Egy kortyot se, ha vezet és melózik.
2012. dec. 15. 13:46
 13/15 A kérdező kommentje:
Igen, én is ilyenre gondoltam, nem leitatni akarom, csak hogy ne legyen annyira feszült és görcsös, könnyebben menjen a beszélgetés, és lazábban vegye az incselkedést. És mellesleg nekem sem árt egy kis lazító :-D
2012. dec. 15. 13:46
 14/15 anonim ***** válasza:
de eszembe jutott egy ügyes trükk ;) mondd azt, h tettél bele nagyon kicsi rumot, holott valójában nem. a pszichológia így is működni fog, és tényleg úgy kezd feloldódni, mintha tettél volna :) számtalan ilyen kísérletet csináltak, ahol megitattak az alanyokkal alkoholosnak mondott italokat, majd a végén arról számoltak be, mintha a fejükbe szállt volna az ital. nem akarták elhinni, h alkoholmentes volt valójában, mikor elmondták nekik :)
2012. dec. 15. 13:49
 15/15 A kérdező kommentje:
Nos, ez nem is rossz ötlet! Ha nem válik be az első napon, akkor még mindig marad a hét többi napja a "B" verzió kipróbálására! Köszi!
2012. dec. 15. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!