Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem hihetetlen az, hogy más kultúrákban egy értelmes és jóérzésű férfit mélyen tisztelnek, itthon meg lassan semmit nem érnek?
Sokszor eszembe jutott ez a kérdés az elmúlt időszakban. Az arab vagy az ázsiai országokban egy férfinak abszolút tekintélye van és ha kitüntet a figyelmével egy nőt, akkor ő megtisztelve érzi magát és kedvességgel viszonozza a gesztusát. Ugyanez még sok egyéb más közösségben ugyan így működik.
Ehhez képest manapság itthon sok férfinak még a tizede sem adatik meg ennek. Részleteznem nem szükséges, a választ mindenki tudja, mik történnek, amennyiben a másik fél nem találja méltónak magához.Éppen ezért sokan olyan mértékben érzik magukat kisebbrendűnek a nőkkel szemben. egy idegen kultúrából származó férfi talán el sem hinné mindezt. Hogyan lehetséges ez, illetve hogyan juthattunk idáig?
Az a nem semmi, ha vki már a saját kérdését sem érti...
Kedves komám...az arab és ázsiai országokban a nők teljes elnyomásban élnek. Ha annyira tetszik a keleti mentalitás, ugyan miért nem mész élni oda?...és hagyod békén az itthoni nőket? Lehet, hogy számodra hihetetlen (talán a felmenőknél sem tapasztaltad), de az itthoni férfiaknak van tisztelete, amit kiérdemeltek annak rendje és módja szerint...de, ahogy látom számodra ez felfoghatatlan...
Mert udvariatlanok a nőkkel,a nőket szexuális eszköznek tekintik,egy ajtót sem tudnak megszerelni,nem mosogatnak el,nem olvasnak,nem tisztelik a nőket ehelyett úgy öltözködnek mint egy kislány,vasalják a hajukat,igazítgatják ,egész nap facebookoznak,trágárul beszélnek.Soroljam még?
19/L
Az lemaradt,hogy tisztelet a kivételnek,mert mindig akad!De valljuk be őszintén,a mai fiúk legtöbbje ilyen,pedig nem mi nők alakítottuk át őket ilyenné az évszázadok során!
19/L
6-os számú beteg jelentkezik.
Megkérhetlek arra, hogy ne általánosíts ennyire? (Én is direkt nem tettem.)
Sajnálom, hogy neked ilyen rossz tapasztalod van. Saját nevemben tudok beszélni: rám meg a baráti körömre ez egyáltalán nem jellemző. Nálam konkrétan alap elvárás, hogy egy férfi legyen udvarias.
Nem tudom, te hány éves vagy és hol tapasztaltál olyat, hogy a nők vagy elküldenek az anyádba a kedvességeddel vagy rád másznak, de előfordulhat, hogy rossz helyen ismerkedsz. Eddig még bármely pontján is jártam az országnak tudtam olyan réteget találni, ami értéknek tekinti az olyan ósdi dolgokat, mint udvariasság és udvarlás.
A válaszom utolsó része a főállású családanyákról inkább azoknak a válaszolóknak szólt, akik nem óhajtanak segíteni a házimunkában. Tudom, hogy Magyarországon ez jóformán kivitelezhetetlen, de így viszont azzal kell dolgozni ami van és kisegíteni egymást.
Hole Hunterrel abban egyet értek, hogy Ázsiát felhozni példának rossz ötlet volt. Attól függően, hogy melyik országról van szó, eléggé el vannak cseszve a párkapcsolatok és a családi kapcsolatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!