Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelen kérdés, de hogy találkozhatnék előadás után az egyik színésszel az Operettszínházban?
Tudom, tényleg hülye kérdés, de az a helyzet, hogy 7 éves korom óta, azaz 8 éve "szerelmes"(:D) vagyok egy színészbe, és az összes darabot láttam amiben játszik, többször is. Jövőhét vasárnap megint megyek, és annyira szeretnék vele találkozni.
Valaki valami tipp? Legutóbb annyira extázisba estem, hogy majdnem felszaladtam a színpadra. xd
Ha 20 évvel ezelőtt lennénk, azt mondanám, hogy írj a Három Kívánságba.
Mi lenne, ha írnál neki a Facebookon?
Amúgy ki az? Csak annyit árulj el, hogy nagyon népszerű, vagy általában mellékszereplő szokott lenni? Csak azért, mert az egyik az ismerősöm.
De miért kell egy 15 éves lányról feltételezni, hogy egyből leszopni meg megdugatni akarja magát a színésszel, és úgy beszélni vele, mint egy kiélt ribivel?
Az ilyen rajongó lelkű kislányok általában sokkal plátóibb, lelki síkon élik meg ezt a dolgot, és szerintem meg is ijednének, ha testiségre kerülne a sor.
A 01:15-ösnek köszönöm szépen, hogy megvédett.:]
Igen, nagyon népszerű, Szabó P Szilveszterről lenne szó. Olyan szenvedélyes, hogy kihoz az életből ha hallom.
:)
Amúgy aranyosak vagytok.:]
EMBEREK
XD
Mindig megnyugodtam a Mercy reklám zenéje hallatán, erre most jövök rá, hogy úristen ez ő, és utána néztem, és tényleg!*.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!