Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek tetszik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek tetszik a felsőtestem?

Figyelt kérdés
[link]

2012. dec. 13. 19:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szóval te azért gyúrsz hogy a lányoknak tetsszen? Ha netán összeakadnál egy tündéri csajjal, aki azt mondaná hogy fogyjál le 60 kg-ra mert akkor tuti összejön veled, te biztos lefogynál 60 kg-ra.
2012. dec. 13. 21:51
 12/21 A kérdező kommentje:
Én férfi vagyok, nem b$zi, akinek az a vágyálma, hogy súrolja a kisfiús testével a 60kg-ot és kockahasa legyen. Nem hobbigyúrós vagyok, csupán megkérdeztem. Trollkodni lehet, de csak azok tegyék, akiknek eszük is van. Akiknek nincs, azoknak kár erőlködniük ;)
2012. dec. 14. 16:58
 13/21 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik, én az ilyet szeretem. Látszik, hogy erős, van rajta hús és ettől élettel teli, természetes hatású.

Akik a szálkásra mennek, őket nem tudom megérteni. Szerintem ők segglyukra játszanak.

2012. dec. 14. 23:11
 14/21 A kérdező kommentje:
Köszi, ez jólesett. ;)
2012. dec. 15. 15:21
 15/21 anonim válasza:
Hát lehetne vékonybb is!Van rajta mit dolgozini!
2012. dec. 21. 18:51
 16/21 anonim ***** válasza:

Nekem ez túl vastag már. Nem tudnék vonzódni hozzád. De ez az én ízlésem. Nekem bizony inkább a "60kilós" (kis túlzással), vékony, feszes hasú fiúk jönnek be. Nem értem, miért nevezitek b.zisnak őket? Ismerek igazi melegeket, azok meg mind nagydarabok, sokuk szőrös is.

Mellesleg ezek a vékony srácok garantáltan a csajokat imádják, én már csak tudom, nem egy alkalommal okozott nekem többszörös orgazmust a barátom. :D Szexben is gyorsabbak, volt már vastagabb is, az lomhább volt, meg állandóan rám akart nehézkedni, elfáradt, belém akart kapaszkodni, ami szintén nem jött be + vizuálisan se tudott rendesen felizgatni. A kigyúrt test mellesleg nem jön be nekem, de egy kockás has még vonzó tud lenni.

2012. dec. 21. 19:24
 17/21 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy a kérdés miért van kiemelve, de, ha már írtál, akkor arra reflektálnék pár sorban.

A felsőtest nem csak "kockahasból" áll. Úgy nagy általánosságban pont le**arom a kockahasat, a has kap 2 edzést egy héten, aztán cső. Mivel most tömegelek, nyilván nem is lesz közel zsírmentes sem. Az igazat megvallva nem is szeretném. Ha én lassú vagyok, akkor ki a gyors - mondhatnám, de nagyképűen hangzana. Nem tudom, hogy a gyorsaságot miben mérik, de futóversenyen már pár nagypofájú 60 kg-os focista-gyereket lepipáltam.

2012. dec. 21. 19:30
 18/21 anonim ***** válasza:
Ez a te dolgod, én csak véleményt írtam. De akkor úgy írom, hogy formára nem vagy az esetem. :) Valahogy a vastag, kigyúrt kar sem tud megmozgatni bennem semmit. A kockás hassal nem a szálkásításra céloztam, teszek rá, ha nem szálkás, csak simán feszes és vékony nekem már úgy is jó. A gyorsasággal kapcsolatban azt tapasztaltam, amit leírtam, nem biztos, hogy általános érvényű. Az én ízlésem viszont akkor is ilyen. De ezzel ne foglalkozz, úgy csináld, ahogy jól érzed magad. Én például annak ellenére, hogy a vékony srácok tetszenek, nem vagyok egy anorex alkat. Például volt már olyan barátom, aki könnyebb volt nálam. Kövér sem vagyok, sportolok, a derekam vékony, a csípőm enyhén széles, megvannak a nőies domborulatok. Pont így szeretem magam, ez a lényeg. Nem növesztenék se hatalmas segget azért, mert egyeseknek az jön be, se le nem fogynék csont és bőrre, mert másoknak meg az.
2012. dec. 21. 19:42
 19/21 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi, hogy benéztél. :)
2012. dec. 22. 19:02
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nem rossz :) és tuti h csak jobb lesz :D Hány éves is vagy? :P
2013. jan. 13. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!