Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek tetszik a felsőtestem?
Nekem nagyon tetszik, én az ilyet szeretem. Látszik, hogy erős, van rajta hús és ettől élettel teli, természetes hatású.
Akik a szálkásra mennek, őket nem tudom megérteni. Szerintem ők segglyukra játszanak.
Nekem ez túl vastag már. Nem tudnék vonzódni hozzád. De ez az én ízlésem. Nekem bizony inkább a "60kilós" (kis túlzással), vékony, feszes hasú fiúk jönnek be. Nem értem, miért nevezitek b.zisnak őket? Ismerek igazi melegeket, azok meg mind nagydarabok, sokuk szőrös is.
Mellesleg ezek a vékony srácok garantáltan a csajokat imádják, én már csak tudom, nem egy alkalommal okozott nekem többszörös orgazmust a barátom. :D Szexben is gyorsabbak, volt már vastagabb is, az lomhább volt, meg állandóan rám akart nehézkedni, elfáradt, belém akart kapaszkodni, ami szintén nem jött be + vizuálisan se tudott rendesen felizgatni. A kigyúrt test mellesleg nem jön be nekem, de egy kockás has még vonzó tud lenni.
Nem tudom, hogy a kérdés miért van kiemelve, de, ha már írtál, akkor arra reflektálnék pár sorban.
A felsőtest nem csak "kockahasból" áll. Úgy nagy általánosságban pont le**arom a kockahasat, a has kap 2 edzést egy héten, aztán cső. Mivel most tömegelek, nyilván nem is lesz közel zsírmentes sem. Az igazat megvallva nem is szeretném. Ha én lassú vagyok, akkor ki a gyors - mondhatnám, de nagyképűen hangzana. Nem tudom, hogy a gyorsaságot miben mérik, de futóversenyen már pár nagypofájú 60 kg-os focista-gyereket lepipáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!