Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar semmit? Hagyjam a fenébe?
Van egy srác, akit két éve ismertem meg. Már akkor is nagyon tetszett, csak az volt a bökkenő, hogy a barátnőjét eljegyezte. Viszont kb egy hónapja nincsenek együtt. Véletlenszerűen szoktunk találkozni, mert a munkahelye előtt szoktam elmenni minden nap (ha pont akkor jön le, amikor én elmegyek a munkahelye előtt, akkor megállít, és beszélgetünk). Legutóbbi találkozásunkkor beszélgettünk egy 20 percet. Amikor elváltunk egymástól, megsimogatta az arcomat, és mondta, hogy nyugodtan keressem, ha bármiben tud segíteni.
Tegnap megadtam a Facebook-os adataimat egy barátnőmnek, hogy lépjen be, és írjon neki a nevemben, mert nem mertem lépni. Beszéltünk egy picit. Az utolsó üzenetet, amit este írtam neki, reggel megnézte, és nem reagált semmit.
Mit tegyek? Adjam fel?
18l (ő 25)
Ez alapján ki tudja?
Kérdezz rá nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!