Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak féltékennyé akar tenni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 14 éves(lány) vagyok és van egy nagyon közeli barátom(fiú). Az elején úgy tűnt tetszem neki, legalábbis voltak erre "jelek", a barátnőim is sokszor piszkáltak vele. Egy ideje meg nem tudom mi van vele. Néha olyan mintha szerelmes lenne belém, néha meg úgy tesz mintha nem is érdekelném. Pl.: van egy csaj akit nem igazán bírok, de ő jóban van vele, és mostanában sokszor tereli arra a szót hogy az a lány bejön neki. De ahogy viselkedik a lánnyal, nekem inkább az jön le hogy csak barátok, semmi "jel" nincs, és nagyon olyan szaga van a dolognak mintha csak előttem játszaná magát, de nem vagyok benne biztos. Most akkor hogy van ez? Tényleg tetszik neki a csaj vagy csak féltékennyé akar tenni? Légyszi segítsetek! :32009. aug. 21. 18:03
1/3 anonim válasza:
Ismerös:D:D:D énis a mostani barätommal igy jöttem össze:D hät kezdeményezz:)és ha nem akar veled järni akkor igy järt:Dmennyem ahhoz a mäsikhoz:D
2/3 A kérdező kommentje:
Ja és egyébként 8 éves korunk óta vagyunk barátok :3
2009. szept. 10. 19:13
3/3 anonim válasza:
Hát ezen kár idegesíteni magadat :D
Én is pontosan így jártam, de mind kiderült, télleg a lányba volt szerelmes, nekem csak barátságból hozott virágot, meg szülinapomra ajándékot... Hihetetlen, csak az a baj, én szerelmes voltam belé :S
Szerintem tegyél rá nagy ívben :D És egy barátságot ne tegyél tönkre iylennel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!