Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bino kérdése:
Nagyon gáz az, hogy nem szoktam a lábamat borotválni? (többi lent)
Figyelt kérdés
Nem vészes a dolog olyan mint a karomon nagyon vékony rövid és szőke, szinte alig látszik ,de a barátnőim kiakadnak rajta, pedig tényleg alig látszik.
Térd alatt szoktam borotválni nyáron amikor strandra meg rövidnaciban járok.
Nos nektek mi a véleményetek?
2012. dec. 12. 20:09
1/17 anonim válasza:
Te hülye vagy? Férfiként lábat borotválni?
3/17 anonim válasza:
Nem gáz, főleg, ha a barátodat sem zavarja.
5/17 anonim válasza:
HÁt egy kor meg egy nm elkellett volna....ha 12 vagy akkor a barátnőidet kéne pofánb*szni hogy mit szexiznek kis csitriként....
Ha mondjuk 16 akor manapság ezt ilyen alap igényességnek tartják...elég szar ügy én is utálom de ez van
6/17 anonim válasza:
ha nem fekete a szőr és nem feltűnő, akkor hanyagold a borotválást. irigykednek rád a hülye pi.csák, hogy neked ezzel nincs gondod
7/17 anonim válasza:
Ha lány vagy akkor igen, gáz. Egy lány felőlem bárhol lehet szőrös de a lábán ne legyen az(meg lehetőleg a mellkasa és a válla/háta se legyen szőrös de szerencsére az nem gyakori).
8/17 anonim válasza:
Én is így csináltam 17 éves koromig. Nem éreztem gáznak. Azt se érzem gáznak, hogy most borotválom. A barátnőidnek mi közük hozzá?
9/17 anonim válasza:
Nem azért de a combomat én sem borotválom max nyáron leepilálom mert szinte semmi szőr nincs rajta.. Szerintem am legalább nem fog megerősödni nagyon a lábadon a szőr:D De nyáron azért tényleg borotváld rendesen, vagy epiláld az tovább tart :)
10/17 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Ismerek olyan "férfit" aki gyantázza a lábát meg ilyenek. Hát olyan is.
Olcsó ribiknek lehet ez kell, de Te inkább kerüld el őket. Persze ha ők kellenek akkor gáz és borotváld le uzsgyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!