Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gáz az, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bino kérdése:

Nagyon gáz az, hogy nem szoktam a lábamat borotválni? (többi lent)

Figyelt kérdés

Nem vészes a dolog olyan mint a karomon nagyon vékony rövid és szőke, szinte alig látszik ,de a barátnőim kiakadnak rajta, pedig tényleg alig látszik.

Térd alatt szoktam borotválni nyáron amikor strandra meg rövidnaciban járok.

Nos nektek mi a véleményetek?

2012. dec. 12. 20:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Te hülye vagy? Férfiként lábat borotválni?
2012. dec. 12. 20:09
 2/17 anonim ***** válasza:
csaj vagy?? akkor gáz:)
2012. dec. 12. 20:10
 3/17 anonim ***** válasza:
Nem gáz, főleg, ha a barátodat sem zavarja.
 4/17 anonim ***** válasza:
Te nem is vagy férfi :O
 5/17 anonim ***** válasza:

HÁt egy kor meg egy nm elkellett volna....ha 12 vagy akkor a barátnőidet kéne pofánb*szni hogy mit szexiznek kis csitriként....

Ha mondjuk 16 akor manapság ezt ilyen alap igényességnek tartják...elég szar ügy én is utálom de ez van

2012. dec. 12. 20:11
 6/17 anonim ***** válasza:
ha nem fekete a szőr és nem feltűnő, akkor hanyagold a borotválást. irigykednek rád a hülye pi.csák, hogy neked ezzel nincs gondod
2012. dec. 12. 20:12
 7/17 anonim ***** válasza:
Ha lány vagy akkor igen, gáz. Egy lány felőlem bárhol lehet szőrös de a lábán ne legyen az(meg lehetőleg a mellkasa és a válla/háta se legyen szőrös de szerencsére az nem gyakori).
2012. dec. 12. 20:13
 8/17 anonim ***** válasza:
Én is így csináltam 17 éves koromig. Nem éreztem gáznak. Azt se érzem gáznak, hogy most borotválom. A barátnőidnek mi közük hozzá?
2012. dec. 12. 20:14
 9/17 anonim ***** válasza:
Nem azért de a combomat én sem borotválom max nyáron leepilálom mert szinte semmi szőr nincs rajta.. Szerintem am legalább nem fog megerősödni nagyon a lábadon a szőr:D De nyáron azért tényleg borotváld rendesen, vagy epiláld az tovább tart :)
2012. dec. 12. 20:14
 10/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz. Ismerek olyan "férfit" aki gyantázza a lábát meg ilyenek. Hát olyan is.

Olcsó ribiknek lehet ez kell, de Te inkább kerüld el őket. Persze ha ők kellenek akkor gáz és borotváld le uzsgyi!

2012. dec. 12. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!