Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek tényleg a fültágítós emos ''fiúk jönnek be? (13-16 évesekre gondolok)
Figyelt kérdés
2012. dec. 12. 19:09
11/13 anonim válasza:
Nekem nem..
Az én lovagom ^^ szánt, ekéz, lovagol, fogatot hajt, ganézza a lovait (stb.) .. de a legjobb.. :$
14l
12/13 anonim válasza:
Én 19 vagyok és még mindig ez jön be. Főleg a hosszú haj és a vékonyság miatt, a többi nem ilyen lényeges. Nekem sosem jött be egy fiú sem rövid hajjal, szóval nem hiszem hogy ezt valaha is ki fogom nőni, ami elég kár, mivel egyre több fiú vágatja le a haját sajnos. =/
13/13 anonim válasza:
Lehordjatok az emo embereket de fogalmatok sincs arrol h ok kik is 😒 csak annyit mondtok h ervagdosos feketeben jaro festett szemu, haju siros emberek 😒 a szemetekben lehet h azok de NEM! 13/l/half'n emo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!