Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kell facebook jelszot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell facebook jelszot megjegyezni? H ha kilep, ott maradjon?

Figyelt kérdés
egyszer mar rajtakaptam a baratomat az uzeneteiben,hogy atver. ugy erzem most is ezt csinalja. be szeretnek bizonyosodni rola,mert ha igy van,ugy erzem nincs mellette helyem. ha most nem csalodom benne,tobbet nem csinalok olyet,de ez fontos lenne
2012. dec. 12. 18:32
 1/3 mirror06 ***** válasza:

böngésző beállításaiban keresgélj rá opciót.

le is tölthetsz egy keyloggert, amit aktiválsz a saját gépeden, ami annyit tesz, hogy minden egyes betűt lejegyez a géped, ami le volt nyomva.

bár nem szép dolog az ellenőrizgetés.

2012. dec. 12. 18:35
 2/3 A kérdező kommentje:
keyloggerrel mar egyszer probalkoztam,de nem tudtam vele semmit kezdeni,mert nem igazan ertek az ilyen programokhoz. pedig az lenne a legjobb :)
2012. dec. 12. 18:39
 3/3 A kérdező kommentje:
meg azt szeretnem kerdezni,hogy milyen opciokban kell beallitani? nekem egyszer veletlenszerusegbol sikerult megjegyeztetnem a jelszot es hiaba toroltem,mindig kijott. csak akkor tunt el mikor az elozmenyeket toroltem. na ezt szeretnem elerni,ha a baratom felmegy a fb-jere. jaj es igen, tisztaban vagyok vele,hogy csunya dolog a nyomozas
2012. dec. 12. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!