Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácook! :D Neketek milyen punci jön be?
mármint h borotvált v milyen? :D értelmes válaszokat! ><"
és nektek mi a legvonzóbb egy lányban?
Nekem minden punci tetszik, ha ápolt!
A szőrös is lehet izgató, de a borotvált is lehet hányingert keltő, ha olyan ember "hordja".
A nőideálom az alacsony (160 cm alatti), nőiesen telt alkat.
Ami engem nagyon le tud venni a lábamról, az a formás, ápolt láb.
Szerintem az, sokat elárul egy személyről, hogy mennyire törődik a lábával, mennyire ápolja, és mennyire élvezi a mezítlábas életet.
Akinek a lába koszos, repedezett sarkú, ápolatlan, az máshol is az; és aki kényes, aki azért nem jár mezítláb, mert puha, kemény, koszos, hideg, vagy meleg a talaj, az az élet más területén is kényes minden vacakra.
Szóval a láb, maga az emberi jellem ;)
Legyen természetes, legyen szőrös, mert szexuálisan a nőket kedvelem, nem a gyereklányokat. Lehet bikinivonalban szőrtelenített, lehet bugyin belül rövidebbre vágva, de nem 1 centisre, mert annál kellemetlenebb nincsen, amikor szúrja a partnert. De ami mindennél fontosabb ezen a téren; az ápoltság.
Ami a legvonzóbb egy lányban számomra; külsőleg a nőies megjelenés, és az ápoltság. Belsőleg szerénység, kedvesség, gyengédség és nyitottság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!