Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Belőletek mit vált ki az ha pl a buszmegállóban néz egy lány?
Figyelt kérdés
Arra gondolok h inkább azt hogy “mit bámul ez az idióta“ vagy egy kis önbizalom növelő mivel “biztos azért néz mert jó csávónak tart“ ??2012. dec. 11. 21:28
2/18 anonim válasza:
én ha jól néz ki, odamegyek hozzá, és megkérdezem :D ha meg nem az esetem, akk nem foglalkozok vele..
3/18 anonim válasza:
én rögtön arra gondolok hogy biztos le akar feküdni velem, de az esetek többségében nem is engem néznek hanem a mellettem lévőt
4/18 anonim válasza:
Le van-e húzva a sliccem vagy nincs.:D
5/18 anonim válasza:
Attól függ ki nézz.Ha nem szimpi,nem érdekel.Ha igen akkor azt gondolom,hogy azért mert tettszek neki,vagy még nem látott ilyen jó pasit! :)
6/18 anonim válasza:
Úristen de szép emléket idéztem most fel :D Volt már mind2 eset. egyszer nagyon magam alatt voltam, és pont odajött egy csaj megkérdezni, h "mennyi az idő" (érted..:D) én meg szegényt kb leszartam.
de nem ez a jellemző, hanem inkább rávigyorgok, és aztán ha visszavigyorog, akkor még jobban vigyorgok :D volt már ebből pusziküldés is...XD
7/18 anonim válasza:
Ez attól is függ, hogyan néz rám. De inkább az szokott az eszembe jutni, hogy miért bámulhat rám, néha az is eszembe jut, hogy biztosan gáznak tartja, hogy rá mertem nézni, meg ilyenek. De általában nem szoktak szemezni velem (ha kb. ilyesmire gondolsz a kérdésben).
8/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt a sok gyors választ és igen ilyenekre gondoltam :)
2012. dec. 11. 21:35
9/18 anonim válasza:
"Utálom, hogy mindenki észrevesz. Bárcsak 160 centi magas lennék..."
10/18 anonim válasza:
Inkább egy harmadik változat ami valami ilyesmi
"Miért nézi ennyire a csaj azt a jó pasit mögöttem? Inkább arrébb állok, hogy jobban lássa. B@szdmeg ez a csávó követ"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!