Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Véleményt kérhetek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Véleményt kérhetek? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy egy ideje már itt vagyok a gyakorin. Rendszeresen olvasom a kérdéseket, válaszokat. Már régòta van egy válaszoló,aki szintén rendszeresen itt van és válaszolgat, aki nagyon szimpatikus nekem. Úgy gondolom, hogy elég hasonlóak vagyunk. Sokat nem tudok róla sajnos. Tudom bugyuta kérdés, pedig már nem vagyok tini, de merjem vele felvenni a kapcsolatot? Ti mit szólnátok, ha egy nö írna nektek, hogy szeretne megismerni?

2012. dec. 11. 21:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én lennék az? :D Örülnék hát!
2012. dec. 11. 21:17
 12/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást:) Tudom, hogy név nélküli, és nincs veszteni valómi, csak arra gondoltam, hogy ha van esetleg kapcsolata, vagy valami ilyesmi, az akkor is ciki, ha visszautasìt...most meg pláne, hogy ki is írtam a kérdèst:))
2012. dec. 11. 21:17
 13/21 anonim ***** válasza:

Azért kezdjetek csak "beszélgetni"... akkor nem ciki! ;)

Egyébként névvel szokott válaszolgatni, hogy tudod, hogy ugyanaz írja a válaszokat? Vigyázz, mert a %-ok sokszor nagyon megtévesztők! ;)

2012. dec. 11. 21:20
 14/21 A kérdező kommentje:
Nèvvel, igen. Innen tudom:)
2012. dec. 11. 21:21
 15/21 anonim ***** válasza:
Kb annyira lenne ciki, mintha rámosolyognál egy srácra a villamoson, és ő nem mosolyogna vissza.
2012. dec. 11. 21:25
 16/21 anonim ***** válasza:
Pitsába,akkor nem én vagyok :(
2012. dec. 11. 21:26
 17/21 anonim ***** válasza:
akkora bajod nem lehet belőle.
2012. dec. 11. 21:28
 18/21 anonim ***** válasza:

Akkor hajrá! :D

(Bár most végigpörgettem mindenkit, aki névvel van, és azt kell mondanom: fura egy ízlésed van! :D :D :D Bocs, ezt nem hagyhattam ki! :D Nem írnád meg priviben, hogy ki az? Esküszöm, nem árulom el neki, de hátha ismerem! :D )

2012. dec. 11. 21:31
 19/21 A kérdező kommentje:

:))) igen, lehet, hogy fura:))

Gondolom, hogy megtartanád a titkot, de inkább nem mondanám el,föleg, ha "ismered" az itteni nèvvel válaszolókat..bàr hasznos informáciòforrás lehetnél:)) mert biztos tudod ki, mert rég itt van és sokat válaszol...:))

próbálom összeszedni a gondolataim még...bár az sem rossz ötlet, hogy "véletlenszerüen" kezdjek beszélgetni.

2012. dec. 11. 21:42
 20/21 anonim ***** válasza:
kíváncsi vagyok, ki lehet az:) sok sikert hozzá!
2012. dec. 12. 08:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!